Software Developer (full stack tai back-/front-end)
EVRY Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Liiketoiminnan kasvun ja tuotteissamme parhaillaan tapahtuvan sukupolven vaihdoksen johdosta, haemme kehitystiimiimme uusia, ajan hermolla työskenteleviä ohjelmistokehittäjiä. Tule meille tuomaan oma panoksesi teknologiauudistukseemme!

Tehtävä

​Ensisijaisesti etsimme full-stack kehittäjää, mutta osaamisesi ja mielenkiintosi voi olla myös back- tai front endissä. Tärkeintä on, että olet ollut mukana ohjelmistokehitysprojekteissa niiden eri vaiheissa. Tehtäväsi EVRYllä on itsenäinen, mutta toimit osana kehitystiimiämme, joka toteuttaa uuden sukupolven ohjelmistotuotteita. Kehitystiimimme sijaitsee tällä hetkellä kokonaisuudessaan Jyväskylässä, mutta sijaintipaikkasi voi olla myös Tampereella.

Tekniset avainsanat tehtävässä: Visual Studio, Visual Studio Code, Azure Devops, SQL Server, Postman, C#, Angular, .NET Core, EF Core, TypeScript, Azure Functions.

Sinä

​Teknologiapakettimme sisältää mm. SQL Serverin, EF Coren, .NET Core 2:n ja Angular 7:n. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta näistä teknologioista ja/tai vastaavista aiemmista tuotteista. Ei myöskään haittaa, jos tunnet nykyaikaisten pilvipalveluratkaisujen mahdollisuudet palvelujen tuottamisessa ja jakelussa.

Toivomme sinulta DevOps -henkistä otetta ja innostunutta asennetta oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä päivittäiseen ongelmanratkaisuun.

​Käytännön työssä suomen kieli on välttämätön ja odotamme myös englannin kielen osaamista. Lisäksi arvostamme tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Me

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä rakentamaan vanhasta uutta!  Meillä on oma rakennusalan ERP-järjestelmä vakiintuneella asiakaskunnalla ja olemme parhaillaan uudistamassa tuotteita asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. 

​Kehitystiimimme on pieni ja ketterä. Pyrimme tekemään asiat tehokkaasti nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä hyödyntäen ja välttäen tarpeetonta byrokratiaa. Työyhteisömme on rento, ystävällinen ja avulias. EVRYllä on mutkaton ilmapiiri ja työntekijöiden viihtyvyys on meille tärkeää. Panostamme erityisesti työ- ja vapaa-ajan tasapainottamiseen sekä henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen.

​Näin haet!

Timo Valonen vastaa tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviin kysymyksiin. Timon tavoitat sähköpostitse timo.valonen(@)evry.com tai puhelimitse 040 5593685. Hae paikkaa mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224083
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Tampere