Software Developer, Elisa Viihde (Helsinki, Tampere)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2021

Etsimme Elisa Viihteen kehitystiimiimme Ohjelmistokehittäjää. Tulevassa roolissasi pääset mukaan kehittämään Elisan henkilöasiakkaiden verkkokauppaa, OmaElisaa sekä taustajärjestelmien prosesseja ja asiakasrajapinnan työkaluja Elisa Viihde –tuotteiden osalta.   

Olemme pieni ja ketterä yksikkö Elisan Tuotannossa. Customer & Online -yksikössä meitä on noin 100 ohjelmistotuotannon ammattilaista kahdeksassa eri tiimissä. Yksikkömme koostuu erilaisissa ohjelmistotuotannon rooleissa toimivista it-ammattilaisista, esimerkiksi ohjelmistokehittäjistä, designereista, testaajista, arkkitehdeistä, palvelumuotoilijoista, TPO:ista ja PO:ista.   

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu, josta nauttii yli 300 000 kotitaloutta. Haluamme myös jatkossa tarjota viihtymisen kokemuksia ja kiinnostavaa katsottavaa suomalaisille.  

Tulevassa roolissasi pääset mahdollistamaan Elisa Viihde -tuotteiden myyntiä ja toimittamista esimerkiksi tilaus- ja päivitysputkien kehityksessä. Tiimin vastuulla ovat myös taustalla käytettävät asiantuntijoiden työkalut. Pääset työskentelemään osana kansainvälistä yhteisöä, jossa meillä on jatkuvan parantamisen kulttuuri.   

Tehtäviisi kuuluu koodin tuottamisen lisäksi uusien toiminnallisuuksien toteutuksen suunnittelu, olemassa olevan koodin ylläpito ja parantaminen, koodikatselmoinnit, testausautomaatio ja kehitys- ja testiympäristöjen ylläpito. Osaamisesi painotus on mieluiten Backend-puolella, mutta ilahdumme jos sinulta kuitenkin löytyy kokemusta myös Frontend-työstä ja intoa oppia siitä lisää.   

Pääohjelmointikielemme on Java ja odotamme sinulta siitä useamman vuoden kokemusta. Tiimimme toimii ketterin menetelmin ja laadukas koodi on meille tärkeää.  

Toivomme sinun olevan vahva tiimipelaaja, ja että sinulla on jo kokemusta muiden opastamisesta, mentoroinnista ja katselmoinneista. Hoidat kunnialla myös testauksen ja riittävän dokumentoinnin. Suhtaudut uteliaasti asioiden toimintaan ja tarvittaessa pystyt edistämään asioita myös itsenäisesti huomatessasi parannuskohteita koodissa, järjestelmäympäristössä tai työtavoissa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.    

Kehitystyössä hyödynnämme laajasti DevOps-työkaluja ja -menetelmiä ja arvostamme, jos olet jo näihin prosesseihin perehtynyt. Arvostaisimme, jos sinulla olisi hyvä ymmärrys CI/CD-prosesseista ja kokemusta jatkuvien integraatioympäristöjen rakentamisesta.   

Tässä listattuna osa käyttämistämme teknologioista ja työkaluista: Java, Scala, JavaScript, React, React Native, Node.js, Kubernetes, Docker, Robot Framework, Mocha, MySql, MariaDB... Mainituista teknologioista on sinulle varmasti hyötyä, mutta olemme avoimia myös uusille teknologioille ja työkaluille, eikä haittaa vaikkei kaikki olisikaan sinulle entuudestaan tuttua.  

Mitä odotamme sinulta?   

 • Sinulla on useamman vuoden työkokemus modernin ohjelmistokehityksen parissa   
 • Olet tottunut koodaamaan ainakin Javaa   
 • Työskentelet luontevasti ketterillä menetelmillä tiimin kanssa   
 • Kykenet edistämään asioita tarvittaessa proaktiivisesti   

Mitä me tarjoamme sinulle?   

 • Joustavat työnteon tavat ajan ja paikan suhteen   
 • Työn, jolla on myös yhteiskunnallista merkitystä   
 • Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä    
 • Parhaat työkaverit ja hyvät esimiehet   
 • Mahdollisuuteen pitkäkestoiseen koodiomistajuuteen, sitoutumiseen ja ohjelmistojen kehitykseen   
 • Rennon työympäristön, jossa on aikaa myös itsensä kehittämiseen    

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Pasilassa tai Tampereen Ratinassa, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. Tehtävä on vakituinen. 

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisalla saat tiimiisi osaavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. 

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, niin jatketaan keskustelua! Jos sinulle heräsi kysymyksiä, älä epäröi olla yhteydessä Lariin (lari.laine [at] elisa.fi). 

Valitulle henkilölle teetetään lainmukainen turvallisuusselvitys työn luonteen ja käyttöoikeuksien takia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1470195
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Tomi Korpela (tomi.korpela (a) elisa.fi)
 • Sijainti: Helsinki, Tampere