(Poistunut julkaisusta)

Software Designer
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Digitaalisuus on voimakkaimmin kaupan toimintaympäristöä ja toimintaedellytyksiä muokkaava tekijä. Tämä kehitys kiihtyy edelleen. Digitaalisten ratkaisuiden avulla kaupan alan toimijat voivat tarjota yhä parempia palveluita asiakkailleen. CGI toimii tiiviissä yhteistyössä kaupan alan toimijoiden kanssa mahdollistamassa digitaalisen transformaation ja pohtimassa asiakkaiden kanssa tulevaisuuden toimintamalleja ja -vaatimuksia sekä kuluttajien tarpeita ja mieltymyksiä. 

 

Ohjelmistosuunnittelijaksi CGI:n Retail -yksikköön

Haemme henkilöitä ohjelmistosuunnittelijan tehtävään Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV ja LS Retail -asiakasprojekteihin. Toiminnan painopiste on kaupan toimialalla toiminnanohjauksessa ja kassajärjestelmissä. Työssäsi toimit osana palvelutiimiämme uusissa järjestelmäkäyttöönottoprojekteissa ja jatkuvassa palvelussa olevien asiakasratkaisujen kehityshankkeissa. Tässä roolissa vastaat Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV ja LS Retail (LS Nav / LS Central) - toiminnanohjaus- ja kassajärjestelmien (ERP+POS) kehitystöiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä sovelluskonsulttien ja offshore-tiimimme kanssa osana projekti- tai asiakkuustiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaan liiketoimintalähtöisten tarpeiden täyttäminen sovittujen raamien puitteissa toteutettavien kehitys- ja muutostöiden laadukkaalla ja tehokkaalla läpiviennillä. Vastaat sovittuihin muutos- ja kehitystöihin liittyvästä kommunikaatiosta offshore-kehitystiimin kanssa sekä CGI-lisäarvokomponenttien kehittämisestä ja ylläpidosta. Vastuullasi on myös sovittujen uusien teknologioiden ja menetelmien haltuunotto. Tässä tehtävässä kehität omaa osaamistasi ja työtapojasi sekä jaat aktiivisesti tietoa työyhteisössä.

 

Miksi liittyä porukkaamme?

Meillä CGI:llä asiakastyytyväisyys on kaiken keskiössä, ja avain tyytyväisiin asiakkaisiin ovat tyytyväiset työntekijät eli memberit. Meille on tärkeää, että tunnet olosi tervetulleeksi ja viihdyt hyvin kanssamme. Työkulttuurimme ja toimintatapamme kannustavat yhdessä oppimiseen ja onnistumiseen, tavoitteemme on luoda ilmapiiri, jossa kaikilla on hyvä olla, mutta uskalletaan myös uida vastavirtaan.

Meillä voit tehdä töitä joustavasti ja voit myös itse vaikuttaa työsi sisältöön. CGI:llä pääset vakavaraiseen yritykseen ja kasvavaan liiketoimintaan kehittämään merkittäviä tulevaisuuden ratkaisuja, jotka vaikuttavat ihmisten arkeen ja päivittäiseen elämään. Tarjoamme polun henkilökohtaiselle kehittymiselle, kouluttautumismahdollisuuksia ja erilaisia urapolkuja.

Voit liittyä tiimiimme seuraavissa sijainneissa: HELSINKI / TURKU / TAMPERE / LAHTI.

Haemme ohjelmistosuunnittelijoita, joilla on esimerkiksi seuraavaa kokemusta:


Vähintään 1-2 vuoden ajalta ERP- tai muiden liiketoimintasovellusten kehitystehtävistä. Myös harrastuneisuus ohjelmoinnin parissa on toivottavaa. Ohjelmistokehityksen työkalujen ja menetelmien yleinen osaaminen ja ymmärrys ERP-järjestelmistä ja/tai muista liiketoimintasovelluksista sekä Microsoftin ERP- ja pilviteknologian (Azure) osaaminen on toivottavaa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Osaamista sinulla on useammassa seuraavista osa-alueista (, mutta kaikessa ei tarvitse olla expertti!): Dynamics NAV -kehitys, Dynamics 365 Business Central AL/Extension -kehitys, Microsoft Power Platform, .NET-ohjelmointi, Azure (tai AWS, GCP) -palvelut ohjelmistokehityksessä, integraatioteknologiat, SQL-osaaminen ja API-rajapinnat, SOAP, OData, Rest, Android-sovelluskehitys.

Ihmisenä ja työntekijänä olet itsenäinen ja vastuuntuntoinen. Tuot aktiivisesti asioita esille. Olet tiimityöskentelytaitoinen ja esität kysymyksiä sekä haet aktiivisesti itse tietoa, mitä jaat työyhteisössäsi. Halu jatkuvasti oppia ja kehittää osaamista on erittäin tärkeää meidän tiimissämme!


Näen haet mukaan tiimiimme:

Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista osaajista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Kalle Räike +358401724148.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 31.01.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.