(Poistunut julkaisusta)

Software Designer / Senior Software Designer
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020
Tule mukaan kehittämään maailman johtavaa kuvantamisohjelmistoa! Haemme ammattitaitoiseen ja innovatiiviseen lääketieteen ohjelmistokehitystiimiimme vahvan kasvumme tueksi Java-, C++- ja C#-ohjelmistosuunnittelijoita.

Software Designer / Senior Software Designer

Työssäsi suunnittelet ohjelmistoja 2D- ja 3D-kuvantamiseen, lääketieteelliseen kuvankäsittelyyn ja visualisointiin vastaanotoille ja sairaalaympäristöön kaikkialla maailmassa. Monipuolinen ja haastava tehtäväsi pitää sisällään tuotteen jatkuvaa kehitystä, uusien ominaisuuksien määrittelyä ja toteutusta laajaan ohjelmistokokonaisuuteen. Sinulta sujuvat integraatioratkaisut monimuotoisissa ohjelmistoympäristöissä ja tunnet myös tietokantaratkaisut.

Terveysteknologia on nopeasti kehittyvä ala, joten voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme https://www.planmeca.com/software/. Tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi Instagram-tililtämme www.instagram.com/romexis_official/.

Odotamme sinulta

-useamman vuoden työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta
-vankkaa kokemusta Java-ohjelmointikielestä (J2SE) ja/tai vastaavaa kokemusta
esim. C++- tai C#-kielistä)
-soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI, insinööri tai vastaava)
-tiimityötaitoja ja halua tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
-suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme myös aiemman kokemuksen terveydenhuoltoalan järjestelmistä, kuvantamisohjelmistoista, käyttöliittymäsuunnittelusta tai standardeista, kuten DICOM tai HL7.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alansa edistyksellisimpien ja innovatiivisimpien tuotteiden parissa, hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi terveysteknologia-alan tuoreimman teknologian parissa. Toimimme ketterästi ja käytämme työssämme uusimpia kehitystyökaluja.

Palkkaamme sinut vakituiseen työsuhteeseen menestyvään ja vakavaraiseen perheyritykseen. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Oksalahti (Design Manager, Software), puh. 020 779 5012 tai mikko.oksalahti (a) planmeca.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.11.2020 mennessä.