Software Designer / Senior Software Designer (2D and 3D imaging)
Planmeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2021

Tule mukaan kehittämään maailman johtavaa hammaslääketieteen kuvantamisohjelmaa!

Haemme vahvan kasvumme tueksi OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA (Java, C++ ja C#) 
ammattitaitoiseen ja innovatiiviseen lääketieteen ohjelmistokehitystiimiimme, jossa käytämme uusimpia kehitystyökaluja ja ketteriä kehitysmenetelmiä.

Työssäsi suunnittelet ohjelmistoja 2D- ja 3D-kuvantamiseen sekä lääketieteelliseen kuvankäsittelyyn, visualisointiin ja hoidon suunnitteluun. Monipuolinen tehtäväsi pitää sisällään tuotteen jatkuvaa kehitystä, uusien ominaisuuksien määrittelyä ja toteutusta laajaan ohjelmistokokonaisuuteen.

Planmeca Romexis® -ohjelmisto on päivittäin käytössä yli 100 maassa ympäri maailmaa, ja sen avulla edistetään miljoonien potilaiden terveyttä ja hyvinvointia. Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme https://www.planmeca.com/software/. Tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi tiimimme ylläpitämältä Instagram-tililtä www.instagram.com/romexis_official/. Katso myös Romexis-ohjelmiston esittelyvideo osoitteessa https://vimeo.com/279429391.

Odotamme sinulta
• työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta
• kokemusta Java-ohjelmointikielestä (J2SE) ja/tai C++- tai C#-kielistä
• soveltuvaa tutkintoa
• tiimityötaitoja ja halua tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen terveydenhuoltoalan järjestelmistä ja standardeista, kuten DICOM ja HL7, kuvantamisohjelmistoista, käyttöliittymäsuunnittelusta sekä mobiili-, pilvi- ja 3D-ohjelmoinnista.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävänkuvan alansa edistyksellisimpien ja innovatiivisimpien tuotteiden parissa, hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi terveysteknologia-alan uusimman teknologian parissa. 

Planmeca on menestyvä ja vakaa perheyritys, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Koska terveydenhuollon kehittäminen on liiketoimintamme ydin, panostamme myös työntekijöidemme fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Meillä saat keskittyä olennaiseen, ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainoa korkeassa arvossa. Pääset työskentelemään softakehityksen ammattilaisten kanssa tiimissä, jossa on hyvä yhteishenki ja rento ilmapiiri.

Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä, ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etätyönä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Syrjä (Design Manager, Software), puh. 020 7795 792 tai ismo.syrja (a) planmeca.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2021 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1517561
  • Tehtäväalue: IT, Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki