(Poistunut julkaisusta)

Software Designer / Satel Oy, Salo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

SATEL – johtava radioverkkoteknologian asiantuntija ja kehittäjä

Ratkaisumme perustuvat omaan radioteknologiaamme, jota itse kehitämme ja valmistamme. Asiakkaamme arvostavat teknologiamme mahdollistamia julkisista verkoista riippumattomia, äärimmäisen varmatoimisia ja turvallisia langattomia yhteyksiä, joita he käyttävät liiketoiminnalleen kriittisen tiedon siirtoon.

Haemme nyt uusia osaajia vahvistamaan ohjelmistokehitystämme

Software Designer

SW-suunnittelijan roolissa työskentelet Satelin softatiimissä. Kommunikoit ja dokumentoit sujuvasti englanniksi. Olet työskennellyt ohjelmistokehittäjänä muutaman vuoden. Osaat perustella tekniset ratkaisusi ja esittää ne ymmärrettävästi. Tunnet Linux Ubuntu ja Windows (7, 10, Server 2016) -käyttöjärjestelmät ja sinulla on Framework-kirjastojen käyttökokemusta (NodeJs, dotnet core, .NET). Osaat yleisimmät IP-verkkojen protokollat ja teknologiat (reitittimet, kytkimet, sillat, VLAN, Proxy-ARP) sekä HTTP/JSON REST. Ohjelmointikielistä tuttuja ovat C# ja Javascript (NodeJs). Tunnet Container-teknologiat sekä työkaluista muun muassa seuraavat: Jenkis, VS Code, SVN, GIT, SharpDevelop, VirtualBox.

Eduksesi katsotaan lisäksi:

  • SW-kehittämisharrastuneisuus, omat kehitysprojektit, open source -projektireferenssit
  • Aiempi multiplatform-ohjelmistojen kehittämiskokemus
  • Tietokantaosaaminen, muun muassa SQL ja no-SQL, replikointi, optimointi
  • Kubernetes-osaaminen
  • ASP.NET ja aspnet core
  • Mobiilisovellusten kehittämisosaaminen (HTML5 hybrid apps) 
  • C/C++ osaaminen
  • Sulautettujen laitteiden ohjelmistojen vaatimusten ja rajoitteiden yleistuntemus
  • Teollisuusprotokollien ja SCADA-järjestelmien yleistuntemus

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset osalliseksi aidosti kansainvälisesti toimivan yrityksemme kehitystä. Koska yrityksemme ratkaisut perustuvat itse kehittämäämme ja valmistamaamme radioteknologiaan, jokaisen työntekijän osaaminen ja kehittyminen on meille tärkeää.

Luomiamme ratkaisuja ja teknologioita käytetään yhteiskunnassa hyvin monipuolisesti, muun muassa sähkön- ja vedenjakelun häiriöttömän toiminnan varmistamisessa, suurten maanrakennus- ja maatalouskoneiden toiminnanohjausjärjestelmissä, lentokenttien lähestymisvalojen ohjauksissa ja rautateiden varoitusjärjestelmissä. Tule mukaan kanssamme luomaan luotettavia, langatonta tiedonsiirtoa vaativia teollisen internetin sovelluksia.

Käythän katsomassa esittelyvideomme täällä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Director, Product Development, Jussi Savolainen Satel Oy:stä 17.10. klo 9–13, 18.10. klo 13–15 ja 22.10. klo 13–15, puh. 040 595 6711 sekä MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 25.10.2018 mennessä.