(Poistunut julkaisusta)

Software Designer, Desktop
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Lääketieteen kuvantamistiimimme etsii vahvistuksekseen nyt ohjelmistosuunnittelijaa. Tässä tehtävässä pääset tuotekehitystehtävien pariin mm. määrittelemään työasemaohjelmiston (Win ja OSX) uusia ominaisuuksia ja toteuttamaan niitä laajaan lääketieteelliseen 2D- ja 3D-kuvantamisjärjestelmään. Olet myös aktiivisesti mukana täysin uusien kuvantamisjärjestelmien kehittämisessä. Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jonka aallonharjalle sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä! 

Tiimistämme
Tiimimme vastuulla on Planmecan koko kuvantamisketjun hallinta sensorilta valmiiksi kuvaksi asiakkaan tarpeisiin. Lopputuloksessa yhdistyvät röntgenkuvat ja 3D-valokuvat, joilla saadaan luotua potilaan päänalueesta kattava kokonaiskuva. Päivittäisessä työssä käytössämme ovat mm. Jenkins, GIT, C++ ja Java. Tiimimme koostuu laajasta joukosta osaajia, joiden tuki on aina käytössäsi. Teemme tärkeää työtä, mutta hymyssä suin. Katso lisätietoa tuotteistamme www.planmeca.com/Imaging/3D-imaging, ja tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/.

Mitä odotamme sinulta?
- Soveltuvaa teknistä tutkintoa (esim. DI, FM, AMK)
- Useamman vuoden työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta
- Vankkaa kokemusta Java tai C++ -ohjelmointikielistä
- Positiivista asennetta ja hyvää tekemisen meininkiä 
- Eduksi katsomme myös kokemuksen asennuspakettien tekemisestä, ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä ja CI:stä.

Mitä tarjoamme sinulle? 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi uraauurtavan terveysteknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin, tule kanssamme varmistamaan tämä! Planmecalla olet rakentamassa hyvinvoinnin, lääketieteen ja suomalaisen teveysteknologian tulevaisuutta – eli ei hullumpi pesti! Jos tämä kuulostaa sinusta hyvältä, haethan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Tehtävästä lisätietoja antaa Product Development Manager, Software Sakari Kettunen, puh. 020 7795 287 tai sakari.kettunen (a) planmeca.com. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.3.2018 oheisen linkin kautta.