(Poistunut julkaisusta)

Software Design Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme ohjelmistosuunnittelijaa osaavaan joukkoomme tuotekehitysyksikköön. Tulet työskentelemään osana Test Systems Development- tiimiä, jonka vastuulla on tuotekehitysprojektien ohjelmistokehitys sekä laboratorion testausohjelmiston, -laitteiston ja raportoinnin kehitys. Tehtävä on vakituinen.

Keskeinen tehtäväsi tulee olemaan laboratorioympäristössä olevien ohjelmistojen kehittäminen, toteutus ja testaus sekä vikatilanteiden analysointi mittausdatan perusteella. Ohjelmistokehitystehtävät riippuvat kokemuksestasi ja taustastasi.

Menestyminen tehtävässä edellyttää

* soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. M.Sc, B.Sc, FM, Ph.D.)

* vankkaa kokemusta ohjelmistokehitystyöstä

Eduksi katsomme

* Python, JavaScript, LabVIEW/Java ohjelmistoympäristöjen tuntemusta

* tietokantarakenteiden tuntemusta (SQL)

* kokemusta Web-pohjaisesta työskentely-ympäristöstä

* kokemusta suurien datamäärien käsittelystä ja analysoinnista

Henkilönä olet innovatiivinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös halukas työskentelemään ryhmässä hektisessäkin ympäristössä. Toivomme, että osaat ottaa vastuun kokonaisuuksista. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Arvostamme harrastuneisuutta ja aitoa innostusta tekniikkaan.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 3.12.2018. Hakijoiden haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Säynäjoki numerosta 050-414 6534 (keskiviikkoisin 14.00 - 15.00) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 1000 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com