(Poistunut julkaisusta)

Software Design Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme ohjelmistokehittäjää tuotekehitysyksikköömme Vantaalle. Työssäsi osallistut tuotekehitysprojektien, tuotannon ja laboratorion ohjelmistokehitykseen vastuullasi sulautettu ohjelmointi C-kielellä sekä käyttöliittymäkehitys. Ohjelmistot liittyvät läheisesti antureiden fysikaalisten suureiden mittaamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* soveltuvaa koulutusta (esim. B.Sc, FM, M.Sc, Ph.D.) painottuen mielellään tietojenkäsittelyyn.

* kokemusta ohjelmistokehityksestä

Tehtävässä on eduksi:

* C, Python/Java/JavaScript ohjelmistoympäristöjen tuntemus

* Linux järjestelmien tuntemus / ajurien ohjelmointi

* tietokantarakenteiden tuntemusta (SQL)

* kokemus datan käsittelystä ja analysoinnista

* kokemus Web-pohjaisesta työskentely-ympäristöstä

Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Sinulla on myös hyvä perustietämys moderneista ohjelmistokehityksen työkaluista ja työskentelytapasi on systemaattinen ja tarkka. Olet innovatiivinen ja aktiivinen sekä kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä teknologiaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Taiminen arkisin klo.9-16, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 12.11. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com