(Poistunut julkaisusta)

Software Design Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Haemme ohjelmistosuunnittelijaa tuotekehitysyksikköömme. Tulet työskentelemään osana Test Systems Development- tiimiä, jonka vastuulla on tuotekehitysprojektien ohjelmistokehitys sekä laboratorion testausohjelmistojen ja -laitteistojen kehitystyö.

Keskeinen tehtäväsi tulee olemaan laboratorioympäristössä olevien testauslaitteistojen ohjelmiston kehittäminen, toteutus ja testaus. Lisäksi tehtäviisi kuuluu testauslaitteistojen laadun ja saannon seuranta sekä vikatilanteiden analysointi mittausdatan perusteella.

Menestyminen tehtävässä edellyttää:

* soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (ins. / DI)

* kokemusta ohjelmistokehitystyöstä

* Labview -ohjelmistoympäristön hyvää osaamista

* datan analysointia

Tehtävässä on eduksi:

* tietokantarakenteiden tuntemusta (SQL)

* Python, Java, C/C++ ohjelmointikielien tuntemusta

* tilastollisten laadunvalvontamenetelmien tuntemusta

* hyvää mittaustekniikan osaamista

Henkilönä olet innovatiivinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös halukas työskentelemään ryhmässä hektisessäkin ympäristössä. Toivomme, että osaat ottaa vastuun kokonaisuuksista. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Arvostamme harrastuneisuutta ja aitoa innostusta tekniikkaan.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 1.3.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Säynäjoki numerosta p. 050-4146534 to klo.13-14 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com