(Poistunut julkaisusta)

Software Automation Specialist
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Sinun roolisi

Työssäsi rakennat, testaat ja ylläpidät verkkopalvelu-, mobiili- ja vakuutustenhoitojärjestelmiimme testiautomaatiota yhdessä testaajien, sovelluskehittäjien ja muiden testiautomaatioasiantuntijoiden kanssa. Halutessasi pääset mukaan myös kehittämään ja ylläpitämään prosessiautomaatioon (RPA) robotteja. Näistä ensimmäiset ovat meillä jo tuotannossa.

Onnistumisen edellytykset

Sinulla on kokemusta testiautomaation rakentamisesta vähintään vuoden ajalta ja ohjelmistojen testaus on sinulle tuttua. Osaat koodata Pythonilla ja kirjoittaa automaatioskriptejä Robot Frameworkille. Olet tottunut käyttämään työvälineinä Git-repositorya ja Jenkinsiä.

Työskentelet osaavassa asiantuntijatiimissä, jossa voit oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Työkaverisi toivovat, että olet ratkaisukeskeinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.

Sinulle tarjoamme

  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. 
  • positiivisen, motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön ja kaikkiaan yli satahenkisen BT-organisaation tuen
  • säännöllisen 37,5 tunnin viikkotyöajan joustoineen, etätyömahdollisuuksineen ja liukumineen
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla
  • suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan

 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään sunnuntaina 7.6.2020 alla olevan painikkeen kautta. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat Antti Lehikoiselta, antti.lehikoinen@mandatumlife.fi tai 050 410 0280.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi. Tutustu myös tulevan kollegasi Ville Kukkosen uratarinaan alla.