(Poistunut julkaisusta)

Software Automation Specialist
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Työssäsi rakennat, testaat ja ylläpidät verkkopalvelu-, mobiili- ja vakuutustenhoitojärjestelmiimme testiautomaatiota yhdessä testaajien, sovelluskehittäjien ja muiden testiautomaatioasiantuntijoiden kanssa. Halutessasi pääset mukaan myös kehittämään ja ylläpitämään prosessiautomaatioon (RPA) robotteja. Näistä ensimmäiset ovat meillä jo tuotannossa.

Sinulla on kokemusta testiautomaation rakentamisesta vähintään vuoden ajalta ja ohjelmistojen testaus on sinulle tuttua. Osaat koodata Pythonilla ja kirjoittaa automaatioskriptejä Robot Frameworkille. Olet tottunut käyttämään työvälineinä Git-repositorya ja Jenkinsiä.

Työskentelet osaavassa asiantuntijatiimissä, jossa voit oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Työkaverisi toivovat, että olet ratkaisukeskeinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista yhdeksänä vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työskentelet pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään sunnuntaina 19.1.2020 täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat Antti Lehikoiselta, antti.lehikoinen@mandatumlife.fi tai 050 410 0280.

Lue lisää Mandatum Lifesta ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.