(Poistunut julkaisusta)

Software Architect
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Sinulle tarjoamme   

  • avainroolin uusien mobiili- ja verkkopalvelujen, pilvitransformaation ja sovellusarkkitehtuurin suunnitteluun ja rakentamiseen ja kuuden kehitystiimin arkkitehtuurityön ohjaamiseen 
  • positiivisen ja innostavan työyhteisön ja neljän arkkitehdin ja satahenkisen IT-organisaation tuen
  • säännöllisen 37,5 tunnin viikkotyöajan joustoineen, etätyömahdollisuuksineen ja liukumineen
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla
  • tilaisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. 
  • suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan 

Sinun roolisi

Haemme arkkitehtia sovelluskehitykseen rakentamaan kanssamme modernia finanssiliiketoimintaa ketterin menetelmin. Sovelluskehityksen vastuulla on erityisesti asiakas- ja myyntipinnan palveluiden kehitys ja ylläpito, erillisjärjestelmät ja taustajärjestelmiin integroituminen. Hyödynnämme myös pilven, robotiikan ja tekoälyn tuomia mahdollisuuksia. Työssäsi haastat vallitsevat ratkaisut ja käytännöt, suunnittelet, kehität ja toteutat sovellusarkkitehtuuria liiketoiminnan tarpeiden ratkaisemiseksi tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja sovelluskehityksen kanssa. Tiimikaverisi toivovat sinulta selkeää näkemystä ja suuntaa ja ratkaisukeskeistä, aloitteellista, positiivista ja tavoitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Onnistumisen edellytykset 

Odotamme sinulta osaamista liiketoiminnan digitalisoinnista, arkkitehtuurimenetelmistä, tiimien arkkitehtityön ohjaamisesta, kykyä hahmottaa monipuolisia teknisiä kokonaisuuksia ja käytännön kokemusta full stack –ratkaisujen toteutuksesta, pääasiallisina välineinä Java, Groove, Vue.js, Confluent/KAfka ja Rest tai vastaavat. Mikropalvelut, SQL, mobiili- ja pilviteknologiat (AWS Lambda, MKS, S3, RDS etc.), tietoturva sekä Container (Docker, Kubernetes, Openshift, Terraform) -arkkitehtuuri eivät myöskään ole sinulle vieraita.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään 10.6.2020 täyttämällä hakulomake alla olevan painikkeen kautta. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat Jyri Hailalta, jyri.haila@mandatumlife.fi tai 050 443 4520 arkisin kello 16 jälkeen.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.