(Poistunut julkaisusta)

Software Architect
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Elisa tarjoaa monipuolista tukea ja ratkaisuja organisaatioille ulkoistaa ja kehittää omia IT-toimintojaan. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja. 

Rekrytoimme nyt: 

Software Architect

Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja ohjelmistokehitykseen. Emme pelkää kehitystä emmekä muutosta. Meille tärkeää ovat työntekijöiden osaamisen kehittäminen, aikaansaamamme huippulaatu ja työnteossa hyvä fiilis.

Haemme nyt kovien ammattilaistemme joukkoon ohjelmistokehityksen hallitsevaa ammattilaista, joka osallistuu nykyisten ja uusien ratkaisujen sekä palveluiden kehittämiseen ketterillä menetelmillä. Projekteissa tehtäviisi kuuluu mm. tekninen vaatimusmäärittely, työmäärien arviointi sekä kokonaisuuden hallinnointi tavallisen suunnittelu- ja ohjelmointityön lisäksi.

Tiedät miten rakentaa skaalautuvia digitaalisia palveluja ja niihin liittyviä arkkitehtuureja etkä myöskään pelkää heittäytyä handson-työhön. Työkalupakistasi löytyy Visual Studion / VS Coden lisäksi muut sopivat Open Source Software ohjelmistot ja kirjastot sekä modernit ohjelmistokehityksen työkalut. Pysyt myös ajan tasalla viimeisimmistä arkkitehtuurisista trendeistä (esim. mikropalvelut) Tulet rakentamaan ratkaisuja yhdessä muun tiimin kanssa käyttäen hyödyksi kokemuksen kerryttämiä alan parhaita käytäntöjä esimerkiksi seuraavista palasista: C#, .NET Core,   MVC, Web API, EF, Azure ja SQL.

Tehtävän sisältö:

  • Sovelluskehitys ja sovellusylläpito
  • Kokonaisuuksien suunnittelu ja hallinta sekä laadunvarmistus
  • Myynnin sekä projektihallinnan tukena toimiminen

Mitä odotamme sinulta?

  • Kattavaa osaamista sovelluskehitys arkkitehtiroolista
  • Useamman vuoden työkokemusta alalta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • Ratkaisuhenkistä asennetta ja innostuneisuutta
  • Nopeaa omaksumiskykyä ja kykyä elää epätäydellisen speksin kanssa

Työporukkamme on monipuolinen, jossa on kovia osaajia ikähaarukalla vajaista kolmekymppisistä reiluihin viisikymppisiin. Tiimin kotipesänä on sekä Elisan tilat Helsingin Kaarlenkadulla että myös muiden paikkakuntien Elisa-tilat esimerkiksi Turku, Tampere ja Jyväskylä. Lisäksi etätyöskentely on luonteva osa työkulttuuriamme. Tiimin ohella tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat asiakkaamme, yhteyshenkilömme päämiehillä sekä useat ryhmät Elisassa, joiden kanssa teemme aktiivista yhteistyötä.

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisa on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja. Elisa tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa ihmisen kokoiseen työtehtävään, osaamiseen pohjautuvaan kilpailukykyiseen palkkaan ja hyviin työsuhde-etuihin.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja henkilötietosi oheen niin jatketaan keskustelua! Lisätietoja antaa Tuomas Jokimaa (etunimi.sukunimi@elisa.fi tai 050 3693960).

Tehtävään valituille teetämme turvallisuusselvityksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä  myös huumetestin.