(Poistunut julkaisusta)

Software Architect
Cinia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Onnistuuko ohjelmointi, mutta haluat myös olla mukana suunnittelemassa kokonaisarkkitehtuuria ja päättämässä siitä, että minkälaisilla ratkaisuilla yhteiskunnallisesti merkittävät palvelut pyörivät? 

Hyvä, sillä meillä olisi sinulle juuri sopiva paikka tarjolla ja kysyntää osaamisellesi.

Etsimme Cinian Helsingin toimistollemme hands on -arkkitehtiä ketteriin ohjelmistoprojekteihin. Rakennamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja mm. liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille.

Tehtävässä suunnittelet pitkän elinkaaren sovelluksia, olet valitsemassa niihin toteutusteknologioita ja osallistut koodaamiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Rooli on ammatillisesti haastava ja liiketoiminnallemme keskeinen. Sen pääelementtejä ovat: 

  • Näkemyksellisyys: Osaat punnita ratkaisu- ja toteutusvaihtoehtoja kehitysprosessin eri vaiheissa ja perustella vastuullisesti minkä vuoksi ja mitä asioita tulisi kulloinkin tehdä, asiantuntemuksella ja ymmärryksellä.
  • Arkkitehtuuri- ja teknologiaratkaisujen suunnittelu siten, että lopputuloksena on tietoturvallisia, skaalautuvia ja helposti jatkokehitettäviä ja ylläpidettäviä ohjelmistoja. Osaat myös muuntaa päässäsi olevan vision teknisen dokumentaation muotoon. 
  • Laadukkaan ja selkeän koodin tuottaminen on sinulle asia, josta haluat pitää kiinni 
  • Osaamisen jakaminen. Autat mielelläsi kollegoitasi sparraten heitä yhä paremmiksi ohjelmistoammattilaisiksi ja otat mielelläsi vastaan näkemyksiä, jotka haastavat myös sinun osaamistasi. Osallistut yrityksemme kollektiivisen osaamisen ja prosessien jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen. 

Vaikka teemme paljon Spring Boot -projekteja Angular- tai React-frontilla ja ne pyörivät melko usein Docker-konteissa AWS:ssä, niin arvostamme monipuolista teknistä taustaa. Meillä on mahdollista kehittyä ammatillisesti ja lisätä osaamistaan, saat kollegoiksi asiansa osaavat ja pätevät työkaverit sekä hyvän yhteishengen tehdä töitä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi