(Poistunut julkaisusta)

Software Architect
Cinia Oy, Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta: ohjelmointikokemusta on takana jo vuosia, mutta kokonaisarkkitehtuurin suunnittelu ja teknisten ratkaisujen miettinen on kuitenkin enemmän sinun juttusi? Tykkäät tehdä töitä muiden ihmisten kanssa ja nautit kun pääset yhdessä ratkomaan ongelmia?

Hyvä, sillä meillä olisi sinulle juuri sopiva paikka tarjolla ja kysyntää osaamisellesi.

Lisätietoja

Mitä me cinialaiset sitten teemme, millä tavalla ja millä teknologioilla? 

Suunnittelemme ja kehitämme sovelluksia sekä ohjelmistoratkaisuja liikenteen, turvallisuuden, terveydenhuollon, energia-alan, maatalouden ja teollisuussektorin ammattikäyttäjille. Viihdyt meillä varmasti, jos sinua kiinnostaa moderni mikropalveluarkkitehtuuri, pilvipohjaiset ratkaisut, rajapintakehitys ja integraatiot. Vaikka olemme teknologia- ja järjestelmäriippumaton toimija sekä pyöritämme projekteja ketterästi ja hinkkaamme devopsia, niin mm. näiden teknologioiden parissa tulet todennäköisesti työskentelemään: Java, React, Angular, Spring, Spring Boot, MongoDB, PostgreSQL, JSON, REST, Jenkins, Robot Framework, Docker, Kubernetes, AWS, VMWare, Git. 

Meillä pääset vaikuttamaan omaan ja muiden työhön, valittaviin työkaluihin sekä teknologioihin ja kehittämään oikeasti yhteiskunnallisesti merkityksellisiä digiratkaisuja asiakkaillemme yhdessä muun tiimin kanssa. Saat paljon vapautta, mutta myös vastuuta. 

Odotamme

Etsimmekö tähtipelaajaa? Ennemminkin pitkän kokemuksen omaavaa tiimipelaaja - tykkäät työstäsi, olet hyvä siinä, nautit ongelmien ratkomisesta sekä kehittämisestä yhdessä muiden ihmisten kanssa ja haluat olla vaikuttamassa siihen, kuinka asioita tehdään ja millä tavalla. Vaikka sinulla on jo kokemusta monenlaisista ohjelmistoprojekteista sekä teknologioista, jaksat edelleen innostua itsesi kehittämisestä ja uusien asioiden oppimisesta. 

Meillä on matala hierarkia ja olemme ihan tavallisia - jopa aika vaatimattomiakin tyyppejä, vankasta ammattitaidostamme huolimatta. Kollegoidesi arvostuksen saat varmasti sillä, jos pitkästä kokemuksestasi huolimatta pystyt myöntämään, että edelleen riittää opittavaa ja mielellään jaat osaamistasi myös muillekin. 

Hakeminen

Lisätietoja tästä tehtävästä saat Jyväskylän toimiston vetäjältä Villeltä 050 384 3731, ville.vainio@cinia.fi tai rekrytoija Lauralta 040 731 9797, laura.typpo@cinia.fi. Laita viestiä, hakemus tai linkki linkkariprofiiliisi (tai muuhun vastaavaan), sekä kerro vähän mikä innostaa sinua työssäsi ja mitä toivoisit seuraavalta työpaikaltasi.