Software Architect
Cinia Oy, Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Tykkäätkö edelleen ohjelmoida, mutta haluat myös olla mukana suunnittelemassa kokonaisarkkitehtuuria ja päättämässä siitä, että minkälaisilla ratkaisuilla yhteiskunnallisesti merkittävät palvelut pyörivät? 

Hyvä, sillä meillä olisi sinulle juuri sopiva paikka tarjolla ja kysyntää osaamisellesi.

Mitä me cinialaiset sitten teemme, millä tavalla ja millä teknologioilla? 

Suunnittelemme ja kehitämme sovelluksia sekä ohjelmistoratkaisuja liikenteen, turvallisuuden, terveydenhuollon, energia-alan, maatalouden ja teollisuussektorin ammattikäyttäjille. Viihdyt meillä varmasti, jos sinua kiinnostaa moderni mikropalveluarkkitehtuuri, pilvipohjaiset ratkaisut, rajapintakehitys ja integraatiot. Vaikka olemme teknologia- ja järjestelmäriippumaton toimija sekä pyöritämme projekteja ketterästi ja hinkkaamme devopsia, niin mm. näiden teknologioiden parissa tulet todennäköisesti työskentelemään: Java, React, Angular, Spring, Spring Boot, MongoDB, PostgreSQL, JSON, REST, Jenkins, Robot Framework, Docker, Kubernetes, AWS, VMWare, Git. 

Meillä pääset vaikuttamaan omaan ja muiden työhön, valittaviin työkaluihin sekä teknologioihin ja kehittämään oikeasti merkityksellisiä digiratkaisuja asiakkaillemme yhdessä muun tiimin kanssa. 

Esimiehenäsi toimii Jyväskylän toimiston vetäjä Ville. Hän on asiansa osaava (ja tähän tietty kaikki hienot attribuutit hyvästä johtajuudesta) ja tekee parhaansa mahdollistaakseen sen, että sinä saat keskittyä olennaiseen byrokratian sijaan.

Etsimmekö tähtipelaajaa? Ennemminkin pitkän kokemuksen omaavaa tiimipelaaja - juuri sinua, joka olet kiva ihminen siinä missä muutkin - osaat oikeasti hommasi, tykkäät työstäsi, nautit ongelmien ratkomisesta sekä kehittämisestä yhdessä muiden ihmisten kanssa ja haluat olla vaikuttamassa siihen, kuinka asioita tehdään ja millä tavalla. Vaikka sinulla on jo kokemusta monenlaisista ohjelmistoprojekteista sekä teknologioista, jaksat edelleen innostua itsesi kehittämisestä ja uusien asioiden oppimisesta. Uusien teknologioiden kiehtovuudesta ja hienoudesta huolimatta pystyt elämään senkin kanssa, että joskus saatetaan joutua tunkkaamaan porukalla jotain hieman vähemmän optimaalista ratkaisua. Saatat pystyä jopa itsekin laittamaan silloin omat kätesi likoon. 

Meillä on matala hierarkia ja olemme ihan tavallisia - jopa aika vaatimattomia tyyppejä, vankasta ammattitaidostamme huolimatta. Kollegoidesi arvostuksen saat varmasti sillä, jos pitkästä kokemuksestasi huolimatta pystyt myöntämään, että edelleen riittää opittavaa ja mielellään jaat osaamistasi myös muillekin. Meillä on Jyväskylän toimistolla tiivis yhteisö ja ihan aidosti olemme ylpeitä hyvästä hengestämme ja kyvystä tehdä yhteistyötä. Jeesaamme toisiamme ja jaamme osaamistamme. Meille ammattiylpeys tarkoittaa sitä, että asiallisten hommien lisäksi ne vähemmänkin asialliset hommat hoidetaan kunnialla maaliin. 

Lisätietoja tästä tehtävästä saat Villeltä 050 384 3731, ville.vainio@cinia.fi tai rekrytoija Lauralta 040 731 9797, laura.typpo@cinia.fi . Jätä hakemus tai linkki LinkedIn-profiiliisi sekä kerro vähän itsestäsi ja osaamisestasi sekä mikä innostaa sinua työssäsi ja mitä toivoisit seuraavalta työpaikaltasi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287128
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä