(Poistunut julkaisusta)

Software Architect
Fujitsu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Fujitsu on yksi maailman suurimmista IT-yrityksistä. Missiomme on "Shaping tomorrow with you”. Olemme johtava kaupan toimialan tietojärjestelmien ja palveluiden toimittaja globaalisti ja mukana muovaamassa asiakkaidemme tulevaisuutta missiomme mukaisesti. Fujitsulla on Suomessa kaupan toimialaohjelmistojen osaamiskeskus (Center of Excellence), joka on tärkeä osa globaalia verkostoamme, ja asemamme Suomen markkinoilla on huippuluokkaa. Meillä on asiakkaana yli 500 kauppayritystä mukaan lukien Suomen suurimmat kauppaketjut, joille rakennamme uusia ratkaisuita kohti digitaalista tulevaisuutta.

Haemme nyt Helsingin toimipisteeseemme  

SOVELLUSARKKITEHTIÄ

vähittäiskaupan alan järjestelmien suunnittelu- ja kehitystyöhön.

Tehtävässä vastaat sovellusratkaisuiden määrittelystä ja arkkitehtuurin suunnittelusta suomalaisille kaupan alan yrityksille sekä kansainvälisille asiakkaillemme. Tuet osaamisellasi myyntiä myyntihankkeissa ja osallistut aktiivisesti asiakasyhteistyöhön. Osallistut myös katselmointeihin ja opastat sovelluskehittäjiä. Roolisi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan; halutessasi voit osallistua myös muihin tehtäviin kuten tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen.

Toivomme sinulta

  • kokemusta sovellusarkkitehdin roolissa toimimisesta
  • modernien sovellusarkkitehtuurien tuntemusta
  • kykyä kuvata asiakkaan liiketoimintatarpeet sovelluksen toiminnaksi tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa
  • vahvaa kokemusta ja osaamista olio-ohjelmoinnista
  • Microsoftin sovelluskehitysvälineiden, -ympäristöjen ja -tekniikoiden vahvaa osaamista (.NET, Visual Studio, C#, WPF, SQL Server, TFS, mahdollisesti myös Azure DevOps)
  • kokemusta ja ymmärrystä ketterästä sovelluskehityksestä
  • soveltuvaa alan korkeakoulu/AMK-tutkintoa
  • sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyviä kommunikointitaitoja
  • halua toimia vastuullisessa roolissa projekteissamme

Lisäksi arvostamme osaamista pilvipalveluiden tuottamisesta, mobiiliratkaisuista sekä DevOpsista.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan paikan osaavassa työyhteisössä sekä globaalin ja pitkäjänteisen yrityksen mahdollisuudet. Meillä on vahva asema Suomessa, vakaat ja pitkät asiakassuhteet sekä paljon pitkän tähtäimen sovelluskehitystä tehtävänä nyt ja tulevaisuudessa. Saat mahdollisuuden vaikuttaa asioihin sekä joustavat työnteon puitteet. Meillä on luottamukseen perustuva työilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Korhonen, p.050 549 0329, jyrki.korhonen(at)fi.fujitsu.com. Hae tehtävää viimeistään 28.1.2019!