(Poistunut julkaisusta)

Software Architect
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Etsimme Helsinkiin uusia asiantuntijoita!
Koodaavan arkkitehdin roolissa toimiminen edellyttää erilaisten web-teknologioiden, tietokantojen, kehitystyökalujen ja -ympäristöjen tuntemusta sekä useiden vuosien työkokemusta järjestelmäkehityksestä. Tehtäväsi eivät tule olemaan pelkkää arkkitehtuurisuunnittelua, vaan pääset myös koodaamaan – haemme näiden rooliin sisältyvien elementtien välille yhdessä kanssasi sopivalta maistuvan balanssin.
Odotamme että sinulla on syvällinen kiinnostus web-järjestelmien arkkitehtuuriratkaisuihin ja uusiin teknologioihin. Osaat tutkia ja arvioida niitä kriittisesti, soveltaa kehitystyössä sekä levittää oppimaasi työyhteisön muille jäsenille.
Avainsanoja: Java 8+, Spring, Springboot, REST, SQL, NoSQL, Redis, Docker, Kubernetes, Nginx, Git, Jenkins.

Kulttuuriimme olet selvä match, kun vannot uusien ideoiden pyörittelyyn yhdessä, uskot asioiden loppuunsaattamiseen, annat mahdollisuuden huonollekin huumorille ja näet tärkeänä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti. Työnteosta koodauspuolen tehtävissä Cinialla kertoo oheinen nettisivu (Ciniasta koodareille).

Rekrytoivan esimiehen Kimmo Alamartimon tavoitat numerosta 040 552 9204 (sähköposti: kimmo.alamartimo@cinia.fi).
Jos pohdit esimerkiksi onko oma taustasi riittävä tehtävään, voit olla yhteydessä rekrytoija Sakuun: puh. 044 3111 775 (sähköposti: saku.tihverainen@cinia.fi).
Kiinnostuitko? Kirjaa CV:n ohessa lyhyesti mikä sinua motivoi arkkitehdin roolissa ja kirjaa myös palkkatoiveesi. Hakuaikaa on 30.9. saakka, mutta haastattelemme ja teemme valintoja nopealla syklillä.