(Poistunut julkaisusta)

Social Sellingistä kiinnostunut Junior Sales Innovator, Ainia Innovations Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020
Monipuolisia palvelukommunikaation ratkaisuja tarjoava asiakkaamme, Ainia Innovations Oy, etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista ja erityisesti hyvällä asenteella varustettua Junior Sales Innovatoria myynnin tukipalveluiden, kuten buukkauksen ja sosiaalisen median päivittämisen pariin. Ainia auttaa yrityksiä digitalisoimaan toimintajärjestelmiään ja tarjoaa sinulle innovatiivisen ja alati kehittyvän sekä välittävän työskentely-ympäristön. Tässä roolissa sinulle tarjoutuu myös loistava mahdollisuus kerryttää kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja nostattaa omaa urapolkuasi rautaisten b2b-myynnin ammattilaisten ohjauksessa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa myyntialan työkokemusta, sillä tässä tehtävässä asenne todella ratkaisee. Jos uskallat tarttua puhelimeen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä nautit sosiaalisessa mediassa vaikuttamisesta, tämä työ voi olla juuri sinua varten! Haethan pikimmiten, sillä täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Junior Sales Innovatorina tulet osaksi Ainia Innovationin myyntitiimiä, ja monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu mm. potentiaalisten asiakkuuksien prospektointia myynnin ohjeistuksen alla, asiakkaiden kontaktointia, tapaamisten buukkausta, sosiaalisen median päivittämistä sekä muita monipuolisia myynnin tukitoimia. Tavallisena työpäivänäsi soittelet asiakkaille, aikataulutat ja buukkailet tapaamisia, kartoitat asiakkaiden tarpeita sekä otat koppia yrityksen somemarkkinoinnista mm. blogipostauksia kirjoittaen tai somepäivityksiä luoden. Osallistut myös sisäisten tiimien yhteisiin palavereihin ja toimit koordinaattorina eri tiimien välillä. Töitä teet arkisin 15-22,5h tuntia viikossa ja työpäiviesi sijoittumisen pääset sovittelemaan joustavasti asiakasyrityksemme kanssa. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, joka etsii opintojensa oheen mielekästä osa-aikatyötä. Pääset rakentamaan omaa tulevaisuuden verkostoasi työelämän tarpeita varten ja halutessasi myös kehittymään yrityksen sisällä b2b-ratkaisumyynnin ammattilaiseksi.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät sekä loistavat urakehitysmahdollisuudet
* Perehdytyksen ja jatkuvan tuen myyntityössä kehittymiseen
* Mukavan, avoimen ja kehitykseen kannustavan työilmapiirin
* Erittäin joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätöihin sovittaessa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Potentiaalisten asiakkuuksien prospektointi ja kontaktointi
* Liidien etsiminen (ja kontaktointi) esim. LinkedInistä tai Fonectasta
* Asiakastapaamisten buukkaus puhelimitse
* Muut myynnin avustavat tehtävät; Tapaamisten kutsupohjien luonti, sähköpostikommunikointi asiakkaille, puhelinnumeroiden ja yhteystietojen etsiminen ja päivittäminen, yritysten taustatietojen etsiminen, uutiskirjeiden tekstien suomennos ym.
* Sosiaalisen median kanavien sekä blogin päivittäminen
* Teknisen tiimin ja myyntitiimin tehtävien koordinointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aito kiinnostus tavoitteellista työtä ja Social Sellingiä kohtaan sekä palava halua kehittyä myyntityön parissa
* Uskallus tarttua puhelimeen ja kontaktoida asiakkaita niin puhelimitse kuin LinkedInin välityksellä
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen kielitaito (sekä suullinen että kirjallinen)
* Hyvä sosiaalisen median tuntemus ja osaaminen


Ideaalihakijallamme on aito halu myös uuden oppimiseen. Tehtävään haetaan henkilöä, joka on valmis ja halukas kehittämään itseään myynnin saralla ja työelämässä. Aikaisempi työkokemus puhelin- tai myyntityöstä ei ole välttämättömyys, mutta se katsotaan valinnassa eduksi. Tässä tehtävässä kuitenkin loistava asenne ja motivaatio ratkaisee!

Etsimämme henkilö on:


* Rohkea, oma-aloitteinen ja motivoitunut tekijä
* Ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen
* Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan elokuun aikana
* Kesto: Määräaikainen, 12kk, mahdollisuus jatkoon
* Työmäärä: 15-22,5 h/ viikko
* Sijainti: Tekniikantie 14, Espoo / Marraskuusta eteenpäin Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ainia Innovations Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ainia Innovations Oy on palvelukommunikaation ratkaisuja toteuttava yritys, joka yhdistää teknologian ja palveluhallinnan. Ainia auttaa yrityksiä digitalisoimaan toimintajärjestelmiään ja palvelukäyttöliittymiään sekä suunnittelee ja toteuttaa järjestelmäkehityshankkeita sekä -ratkaisuja ja automatisoi yritysten sisäisiä prosesseja. Ainialla vaalitaan asiakaslähtöistä asennetta, avoimuutta ja luotettavuutta. Ainialaisia yhdistää ratkaisukeskeisyys, uteliaisuus sekä vahva halu innovoida ja luoda uutta!

Lue lisää yrityksestä myös täältä.