(Poistunut julkaisusta)

Social Media Specialist
Nordic Beauty Import

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Asiakkaamme Nordic Beauty Import on dynaaminen ja nopeasti kasvava kosmetiikka- ja hiusalan tuotteiden maahantuontiin ja vientiin erikoistunut yritys. Se keskittyy innovatiivisten brändien rakentamiseen, kuten Tangle Teezer, Beautyblender, Kocostar, Invisibobble, Flint, Foamie ja Konjac Sponge Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille. Näiden jo paikkansa markkinoilla vakiinnuttaneiden brändien lisäksi yritys etsii jatkuvasti uusia brändejä kasvattamaan tuotevalikoimaansa. Katso lisätietoa yrityksestä www.nordicbeautyimport.com.

Haemme nyt heidän osaavaan joukkoonsa kielitaitoista ja idearikasta 

Social Media Specialistia

vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan yrityksen ammattimaista myynti- ja markkinointiorganisaatiota.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm.

- Some-kanavien sisällön suunnittelu- ja päivitysvastuu Ruotsissa ja Suomessa  
- Online sisällön etsiminen ja koordinointi yrityksen some-tiimille 
- Some-sisältökalenterin taktinen ja tavoitteellinen suunnittelu, ylläpito ja toteutus 
- Some-raportointi (datan kerääminen ja analysointi) 
- Brändien sisältöpankin ylläpito 
- Jälleenmyyjien online-markkinoinnin tukeminen ja suunnittelu
- Yhteistyö kauneusboksi-projektien vetäminen ja kehittäminen
- Muut markkinoinnin tehtävät tilanteen mukaan

Eli todella monipuolinen unelmien online-markkinoinnin tehtävä motivoituneelle tulevaisuuden osaajalle! 

Tehtävä on yritykselle tärkeä, sillä voit omalla panoksellasi vaikuttaa merkittävästi yrityksen markkinoinnin onnistumiseen. Pienessä ja ammattimaisessa työporukassa arvostamme yrittäjähenkistä työotetta, oma-aloitteista asennetta sekä halua työskennellä aktiivisessa tehtäväkentässä.  

Sinulla on jo aiempaa työkokemusta menestyksellisestä some- ja digimarkkinoinnista. Odotamme Sinulta hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoa sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Osaamisesi kuvankäsittelystä, videoinnista ja editoinnista luemme eduksesi. Persoonana olet energinen, organisointi- ja kommunikointitaitoinen sekä intohimoisesti työhönsä suhtautuva tiimipelaaja, joka kykenee hallitsemaan useamman projektin samanaikaisesti. 

Tehtävästä lisätietoja antaa 7.2.-15.2. ja 21.-23.2. välisenä aikana SK Consulting:n konsultti Pekka Suuripää (puh 040 487 3787, pekka.suuripaa@skconsulting.fi). Tartu tilaisuuteen lähettämällä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen sekä tiedot mahdollisista suosittelijoista pikaisesti, viimeistään 26.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.