(Poistunut julkaisusta)

SOCIAL BURGERJOINT -YRITTÄJÄKSI TAMPEREELLE
Social BurgerJoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

” People first. Burger first.” on muistutus siitä, miksi me olemme olemassa. Kyllä, meillä ykköspaikalla on tilaa sekä asiakkaille että burgereille. Molempiin on panostettava yhtä paljon. Toisin sanoen meidän täytyy palvella asiakkaitamme yhtä tinkimättömästi ja kunnianhimoisesti kuin valmistamme burgerimme, jos haluamme luoda menestyvän Burgerhood-yhteisön.

BURGERHOOD?

Social Burgerjoint on ennemminkin yhteisö kuin ravintola. Ja kun puhumme ’meistä’, puhumme Burgerhoodista – Burgerhood tarkoittaa koko meidän jengiä; yrittäjiä, henkilökuntaa, asiakkaita ja porukkaa officella.

Yrittäjämme saavat Burgerhoodissa valmiin liiketoimintamallin, eväät menestyksekkään yrittäjäarjen pyörittämiseen. Sekä tietysti parhaat mahdolliset tuotteet, ammattitaidolla ja rakkaudella rakennetut sellaiset. Toimintasi tukena sinulla on koko Burgerhood-yhteisö ja sen eri yksiköt, joiden toiminnan perusedellytykset varmistavat maan parhaimmat ammattilaiset pääkonttorilla.

Sen jälkeen onkin sinun vuorosi kääriä hihat.

YRITTÄJÄNÄ BURGERHOODISSA?

Valmis liiketoimintamalli takaa, että yrittäjä voi keskittyä oman ravintolansa menestymisen varmistamiseen. Yrittäjänä vastaat kokonaisvaltaisesti ravintolasi toiminnasta, aina Social Burgerjointin konseptin toteuttamisesta taloudenpitoon ja työhyvinvointiin saakka. Johdat joukkojasi arjessa omalla esimerkilläsi, koska brändimme henki ja energia kulminoituu tiimisi silmissä sinuun.

Onnistuaksesi itse, ja auttaaksesi myös muita ympärilläsi menestymään, osallistut ketjuyhteistyöhön aktiivisesti. Burgerhoodissa onnistutaan ja voitetaan, yhtä lailla kuin kompastutaan ja noustaan ylös, yhdessä. Aina.

SINÄ?

Viihtyäksesi, ja ennen kaikkea, menestyäksesi Burgerhoodissa, et kompastele seuraavan check-listan kanssa:

• intohimo ruokaan

• ymmärrät mitä laatu tarkoittaa ja siksi haluat tarjota asiakkaillesi vain maailman parhaita burgereita

• kokemus tai riittävä ymmärrys ravintola-alasta

• hyvät kommunikointitaidot suomeksi

• ei luottohäiriöitä, sekä valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi

Lisäksi peukku nousee, jos tuleva yrittäjämme on:

• toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut

• omaa esimieskokemusta sekä

• on järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa

Social Burger Jointin yrittäjärekrytoinnit hoitaa Barona, lähetä oheisesta linkistä esittely itsestäsi.