(Poistunut julkaisusta)

SOC Team Lead (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Elisan Security Operations Center (SOC) -porukka vastaa asiakkaidemme ympäristöjen kyberturvallisuuden valvonnasta ja palveluiden käyttöönotosta sekä raportoinnista. Tavoitteenamme on suojata asiakkaidemme tietotekninen toimintaympäristö ja havaita mahdolliset poikkeamat, sekä ryhtyä toimenpiteisiin asian vaatimalla vakavuudella. 

Etsimme nyt lähiesimiestä 24/7 asiantuntijatiimille! Tehtävässä toimit yhdessä SOC Managerin kanssa ja vastaat osaltasi siitä, että tarjoamme asiakkaillemme huippuluokan palvelua kellon ympäri. Pidät huolta, että tiimi, tekeminen ja prosessit kehittyy ja kaikki toimii alusta loppuun. Olet jatkuvasti tilanteen tasalla, miten tiimisi henkilöt voivat ja mitä ratkaistavia asioita on menossa tai tulossa. Tiimin ja sidosryhmien kanssa yhdessä kehität prosesseja ja toimintatapoja. Et suinkaan jää oman onnesi nojaan - tukenasi ovat SOC Managerin lisäksi kehityspäällikkö ja tiimin vanhemmat tieteenharjoittajat. Lisäksi Elisalla panostetaan vahvasti esimiesten jatkuvaan koulutukseen. Vastuullesi tuleva noin 10 hengen tiimi on hyvällä osaamisella ja huumorintajulla varustettu porukka, joka kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia.

Mitä odotamme sinulta?

Tiimin esihenkilönä ja edustajana et pelkää vastuuta tai uusia tilanteita, ja kykenet toimimaan tehokkaasti ja analyyttisesti paineen sekä puutteellisen tilannetiedon alla. Tehtävässä eduksi on aiempi (tietoturva)poikkeamien selvitykseen liittyvä teknologialähtöinen osaaminen sekä toimintatapoihin liittyvä kokemus. Työssäsi pääset jatkuvasti kehittämään omaa ja tiimisi ammattitaitoa sekä osallistumaan kyberturvallisuusratkaisuiden kehittämiseen ja toimittamiseen. Jotta menestyisit ja viihtyisit tehtävässä, sinulla olisi hyvä olla:

 • Valmentavaa johtamisotetta ja kykyä luoda ympäristö, jossa jokaisella on mahdollisuus huippusuorituksiin
 • Vahvaa ymmärrystä ITIL - maailmasta.
 • Halua ja motivaatiota esimiestehtävän hoitamiseksi
 • Taitoa priorisoida ja resursoida 24/7 tekemistä
 • Määrätietoisuutta toteuttaa suunnitelmia paineenkin alla ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin
 • Asennetta ja halua viedä asiat loppuun asti
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa
 • Yhteistyön ja verkostoitumisen taitoja

Lisäksi ilahdumme kovasti, jos sinulla sattuu olemaan myös :

 • Ymmärrystä eri kyberuhista sekä niiden ilmentymismuodoista
 • Ymmärrystä kyberturvallisuuden riskien vaikutuksista
 • Tehtävään soveltuva koulutus tai aiempaa työkokemusta
 • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä

Lähde siis mukaan katsomaan tulevaisuuteen kehityksen kärjessä kulkevaan turvalliseen suomalaiseen tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuita tarjoavaan yritykseen. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja kokeilumahdollisuudet yrittäjämeiningillä. Me elisalaiset viihdymme täällä muun muassa vapauden ja vastuun, jatkuvan oppimisen, superystävällisen ilmapiirin ja joustavuuden takia. Täältä voit tutustua lisää Elisaan ja elisalaisiin, tai kurkkaa arkeamme somessa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä ja työn sisällöstä, työympäristöstä tai muusta lisää Samilta (sami.ranne@elisa.fi). Haastattelut suoritetaan poikkeuksellisesti videovälityksellä, ja haastattelut voidaan aloittaa jo hakuajan aikana.

Tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)) sekä huumausainetesti.