SOC Senior Analyst Team Manager (Helsinki)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Kiinnostaako sekä esihenkilö- että kyberhommat? Etsimme kasvavaan SOC-tiimiimme lisää käsipareja johtamaan ja valmentamaan asiantuntijoitamme Team Manager-roolissa. 

Tiimimme on osa Elisan Security Operations Center (SOC) -porukkaa, joka vastaa asiakkaidemme ympäristöjen kyberturvallisuuden valvonnasta ja palveluiden käyttöönotosta. Tiimimme vastuulla on asiakasyritysten kyberturvallisuuden valvominen ja suojaaminen. Haluamme olla jatkuvasti kehittyvä kyberturvakumppani, joka tarjoaa asiantuntemusta ja laajan palvelukokonaisuuden kyberturvariskien kokonaishallintaan asiakkaillemme. Elisan kyberturvapalvelut täydentävät asiakkaidemme digitalisaatio-, pilvi-, ulkoistus-, yritysverkko- ja mobiililiittymäpalveluita. 

Tiimi- ja tehtävänkuvaus 

Tässä roolissa toimit esihenkilönä SOCin senior-tiimille eli Senior Cyber Security Analysteille. Vastaat tiimin tekemisestä ja tekemisen koordinoinnista niin asiakkaiden kuin Service Delivery Managerien, eli asiakaskohtaisten palvelupäälliköiden suuntaan. Kehität tiimistä entistä vahvemman, osaavamman ja tehokkaammin toimivan, jotta sisäinen operatiivinen toiminta pyörii mahdollisimman hyvin, ja tämä puolestaan tukee asiakastyötä. Tehtävään sisältyy myös hallinnollista esihenkilötyötä kuten 1to1- ja tavoitekeskustelut, henkilöstökyselyt, sekä lomiin ja poissaoloihin liittyvät asiat. 

Toiveemme olisi, että sijoittuisit pääkaupunkiseudulle, jotta voisit tavata tiimiäsi mahdollisimman paljon kasvotusten kun sen aika on. 

Mitä odotamme sinulta? 

Jotta viihtyisit tässä roolissa, sinulla olisi hyvä olla seuraavia:  

 • Käsitys esihenkilön vastuista ja aitoa halua toimia esihenkilötyössä - tässä roolissa pääset kehittämään itseäsi! 
 • Vankkaa kokemus SOCin palveluista, niiden tuottamisesta tai ohjaamisesta 
 • (DF)IR-osaamista  ja kokemusta SOC- ja CIRT-tekemisestä 
 • Kykyä johtaa projekteja ja jalkauttaa prosesseja ja toimintatapoja käytännön tekemisiksi 
 • Halua kehittää sekä itseäsi että SOC-senior-tiimiä entistä paremmaksi

Tervetuloa tiimiimme! 

Tässä on huippumahdollisuus viedä urasi seuraavalle levelille ja päästä oppimaan uutta hyvässä ja kannustavassa seurassa. Elisalla panostetaan vahvasti esihenkilöiden valmentamiseen ja kaikkien elisalaisten jatkuvaan oppimiseen. Elisa on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista ja me elisalaiset arvostamme mm. joustavia työtapojamme, ystävällistä ja kannustavaa ilmapiiriämme sekä jatkuvan oppimisen ja kehittymisen kulttuuriamme. Lue lisää Elisasta ja elisalaisuudesta täältä. SOC tiimi on osa Elisa Santa Monicaa. 

Odotamme innolla hakemustasi ja uutta tiimikaveriamme! Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja positio täytetään sopivan henkilön löydytty, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Voit kysyä tehtävästä ja työn sisällöstä, työympäristöstä tai muusta lisää Samilta (lomalla 15.-25.10), sami.ranne [at] elisa.fi tai Mikolta mikko.h.toivonen [at] elisa.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1498898
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Sami Ranne (sami.ranne (a) elisa.fi)
 • Sijainti: Helsinki