SMO Specialist / IT-palvelunhallinnan asiantuntija
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Oletko sinä kehittämishaluinen ja dynaaminen tekijä, jolla on aito halu viedä Fenniaa kohti tulevaisuutta? Etsimme nyt vakituiseen tehtävään tietohallintoon IT-palvelunhallinnan ammattilaista

Teet töitä palvelunhallinnan asiantuntijana uudessa ja vasta perustetussa IT-palvelunhallintatoimistossa (Service Management Office) vastaten osana muuta tiimiä palvelunhallinnan prosessien toimivuudesta ja seurannasta, sekä palveluintegraation kehittämisestä Fennian monitoimittajaympäristössä.

Toimit tiettyjen palvelunhallinnan ydinprosessien omistajana ja asiantuntijana vastaten mm. häiriönhallinnan, palvelupyyntöjen ja pääsynhallinnan prosessien toimivuudesta ja kehittämisestä. Tässä tehtävässä olet läheisessä yhteistyössä Tietohallinnon palvelupäällikköjen ja eri toimittajien vastuuhenkilöiden kanssa kehittäen palveluintegraation toimivuutta IT-palveluiden erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi.

Hakijalta odotamme

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet parhaimillasi työskennellessäsi eri sidosryhmien kanssa. Sinulla on käytännön kokemusta vähintäänkin 4 vuoden ajalta IT-palvelunhallinnan ja prosessien kehittämisestä sekä palveluintegraation toteutuksesta monitoimittajaympäristössä. Arvostamme hyvää käytännön osaamista ITIL- ja SIAM-kehyksistä sekä palvelunhallinnan parhaista käytännöistä ja olisi hienoa, mikäli tunnet palvelunhallinnan prosessien työnkulkuja, automaatiota sekä integrointia palvelunhallinnan (ITSM/ESM) työkaluissa.

Tehtävässä onnistuminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksi katsotaan tehtäväalueeseesi liittyvät sertfikaatit. 

Meillä menestyy henkilö, jolla on paloa laajoihin ja rakenteellisiin uudistuksiin sekä aktiivinen tapa kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. Etsimme joukkoomme muutosmatkan tekijöitä, jotka inspiroituvat uuden oppimisesta, kehittymisestä sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia tarjoaa monia työelämän mahdollisuuksia rohkeille edistäjille. Pääset aidosti vaikuttamaan vastuualueesi toiminnan kehittämiseen osana laajempaa Fennian tulevaisuuden hanketta ja sen myötä tapahtuvaa muutosta. Mahdollistamme sinulle jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. Tuemme onnistumistasi kattavalla perehdytyksellä. Toimipaikkasi on Pasilassa, ja arkeasi sujuvoittavat liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön.

Tehdessämme merkittävää muutosmatkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan iloa ja hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa CIO toimiston johtaja Petteri Aaltonen, jonka tavoitat parhaiten keskiviikkona 24.2. klo 15-16 tai keskiviikkona 3.3. klo 16-17 puhelimitse numerosta 040 0423661.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 7.3.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426421
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa