(Poistunut julkaisusta)

SMD operattoreita Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakkaillemme SMD-OPERAATTOREITA. Tällä hetkellä tarvetta on 2- ja 3-vuoroon, kokoaikaiseen työsuhteeseen, loppuvuoden ajaksi.
 
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Työssäsi olet oma-aloitteinen ja sinulla on tarkka ote työhön. Juotostaito ja IPC-laatuvaatimusten tuntemus katsotaan eduksesi. Tehtävään valituille saatetaan teettää suppea turvallisuusselvitys, joten odotamme nuhteetonta taustaa.
 
Tehtäviisi kuuluu ladontakoneen operointi, ohjelmointi ja korjausjuottaminen.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa yrityksessä, tilaisuuden kehittyä omassa työssä alan parhaiden osaajien ympäröimänä ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.
 
Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja koet sanan laadukkuus kuvaavan työntekoasi, tuo paras osaamisesi tietoomme mielellään ennemmin kuin myöhemmin, viimeistään kuitenkin 31.10.2018 mennessä. Pääset jättämään hakemuksen Adeccon nettisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Hr Consultant Annukka Sulonen,  annukka.sulonen@adecco.fi tai puhelimitse 040-687 2632.

Asiakkaan tehtävänimike:  Elektroniikkatyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Annukka Sulonen


Toimipaikka:  Oulu