(Poistunut julkaisusta)

SMD-operaattori (Tampere)
Jalokuusi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Hakuaika 29.11.2019 – 15.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Jalokuusi Oy:lle SMD-operaattoria yrityksen Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseen. Työsuhde alkaa heti vuoden vaihteessa 2020 neljän kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen pitempiaikaisesti.

SMD-operaattorilta edellytämme elektroniikka-alan perustutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Työ on pitkälti pintaliitoskoneella työskentely, jossa tekijältä edellytetään matemaattisia taitoja ja avaruudellista hahmotuskykyä sekä hyvää tietoteknistä tietämystä ja englanninkielen teknistä taitoa. Arvostamme piirustusten ja työselosteiden lukutaitoa. Lisäksi odotamme hyviä kädentaitoja ja tarkkuutta sekä tunnollisuutta työtä kohtaan. Muut työtehtävät ovat elektroniikka-alan perustöitä, pienien sarjojen piirilevykokoonpanoa, mm.elektroniikka-komponentteihin liittyvää keräysten tekoa, syöttölaitteiden käyttöä sekä latomista.

SMD-operaattorin työ on lähtökohtaisesti kokopäiväinen työ, mutta tekijällä on mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana, 37,5 h/viikko.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita tuli, puh. 050 411 6507.