SKYR-BAARI VASTAAVA
Skyr Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018


Etsimme syyskuussa 2018 aukeavaan uuteen ja urbaaniin Kauppakeskus REDIIN Helsingin Kalasatamaan

 
SKYR-BAARIVASTAAVAA


Etsimme sinua, joka olet Skyr-baarimme sydän ja sielu. Olet se iloinen ja rempseä baarin hengetär ja tiiminvetäjä, joka huolehtii, että liikkeessämme kaikki toimii ja siellä asiointi on helppoa ja mukavaa. Asiakkaat tulevat mielellään baariimme, koska juuri sinä ja tietysti myös ihanat tuotteemme olette siellä. Annat liikkeellemme kasvot ja ääneen, olet luottopelaajamme.

 

Tehtävänäsi on valmistaa Skyristä erilaisia välipaloja, vastata niiden myynnistä sekä liikkeen siisteydestä ja hoidosta. Vastaat myös tilauksista, liikkeen toiminnan sujuvuudesta, rahaliikenteestä sekä työvuorojen toimivuudesta.


Edellytämme sinulta luotettavaa, oma-aloitteista ja ahkeraa työasennetta sekä avointa ja aidosti reipasta mieltä. Tartut toimeen ja pyrit hoitamaan asiat mielellään itse, ennen kuin pyydät apua. Pidät ihmisten kanssa asioimisesta, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet myyntihenkinen. Aiempi täysin vastaava työkokemus ei ole välttämätön, mutta se on hakijan eduksi. Ajokortti on plussaa.

Tarjoamme sinulle itsenäistä työtä Suomen ensimmäisessä Skyr-baarissa, mukavan tiimin ja hyvät työsuhde-edut. Annamme myös kattavan perehdytyksen työtehtäviin.


Työ on aluksi vuoden määräaikainen, mutta jatko on mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 20.9.2018. Lähetä hakemus ja CV pikaisesti sähköpostitse emilia.eskola@skyr.fi otsikolla "SKYR-BAARIVASTAAVA"

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137364
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Emilia Eskola emilia.eskola@skyr.fi