Skolgångsbiträde, Alberga skola
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Är du vårt nya skolgångsbiträde? Vi söker dig som vill arbeta med våra elever i Alberga skola.

Alberga skola (f.d. Boställsskolan) är en liten skola, med ca 90 elever. Hösten 2021 börjar vi vår verksamhet i en ny byggnad med nya fräscha utrymmen. Samtidigt byter skolan namn till Alberga skola.

I den nya byggnaden som går under namnet Monikko kommer det att finnas förutom Alberga skola: ett svenskt daghem med förskola, en finsk enhetsskola samt ett finskt daghem.

Skolan kommer att ligga invid Alberga idrottspark, där det finns fina möjligheter till naturupplevelser och idrottsverksamhet.

Skolans namn och adress: Alberga skola (f.d. Boställsskolan), Mäkkylägränden 3 A, 02650 Esbo.
Arbetet börjar i augusti 2021.

Arbetstid: 21 h / vecka. Veckotimmarna kan variera från år till år och är beroende av tillgängliga resurser. Under årsterminen 2021-2022 är arbetstiden 25 h / vecka. Arbetstid är från kl 8.00-13.00.

Avtalsområde: AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Behörighetskrav: Yrkesexamen för skolgångsbiträde eller annan lämplig skilt definierad utbildning.

Vi förutsätter förmågan att leda barngrupper och utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot