(Poistunut julkaisusta)

SKF partner-yrittäjä
SKF Voitelujärjestelmät

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

TYÖPAIKKAKUVAUS

Haemme yrittäjiä SKF voitelujärjestelmä-partnereiksi ympäri Suomen ja ensisijaisesti Jyväskylään, Kuopioon, Tampereelle, Ouluun sekä Kajaaniin. 

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen, myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle.

Vahvistamme palveluverkostoamme ja haemme yrittäjiä SKF voitelujärjestelmäpartnereiksi. Vastaat itsenäisesti voitelujärjestelmien myynnistä, asennuksista ja huolloista omalla toimialueellasi. Asiakaskuntasi koostuu pääosin liikkuvan kaluston ja teollisuuden loppukäyttäjistä. 

Millaista yrittäjää haemme:

SKF Voitelujärjestelmäpartneriksi haetaan henkilöä, jolla on kyky tehdä sekä myyntityötä että voitelujärjestelmien asennus- ja huoltotyötä. Voit olla jo toimiva yrittäjä, mutta tämä on myös hyvä mahdollisuus osaavalle ammattilaiselle yritystoiminnan aloittamiseen. 

Yhteistyökumppanilta odotamme yrittäjämäistä asennetta, aktiivista otetta liiketoiminnan kasvattamiseen, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä omaksua tehtävässä vaadittavat myynnilliset ja tekniset valmiudet sekä halua tehdä työtä myös käsillään. Kokemus liikkuvan kaluston tai teollisuuden keskusvoitelujärjestelmistä tai hydrauliikasta ja komponentti- tai pienputkiasennuksista on eduksi. 

Partnerilla tulee olla vähintään B-ajokortti, hyvä englannin kielen ymmärrys sekä yleisimpien toimistosovellusten käyttötaito niin kannettavalla tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Tärkein ominaisuus Partnerilla on kuitenkin ahkeruus, usko omiin mahdollisuuksiin ansaita hyvä toimeentulo kovalla työllä ja oman toiminnan jatkuvalla kehittämisellä.


Mitä tarjoamme:

SKF tukee Partneria toiminnan aloittamisessa ja antaa kattavan perehdytyksen. Partneri saa korvauksen myös perehdytysajalta. SKF:ltä Partneri saa toimintaansa jatkuvaa koulutusta, kirjalliset ohjeistukset sekä laajan materiaalikirjaston tuotteista. 

SKF tukee Partneria voitelujärjestelmäliiketoiminnan kasvattamisessa omalla alueella mm. tarjoamalla liiketoimintaa tukevat järjestelmät sekä järjestelmätuen. Ketjukeskus edistää Partnerin alueellista markkinointia ja myyntiä esim. tarjoamalla mainosmateriaalia ja esitteitä. Partneri voi myös hyödyntää SKF:n sopimuksia hankinnoissa sekä hyödyntää olemassa olevia asiakastietoja.

Tarjoamme sinulle tunnetun brändin, laadukkaat tuotteet, koulutuksen tuotteisiin sekä myynti- ja asennustyöhön ja osaavan organisaation tuen. Liikut alueellasi hyvin varustellulla huoltoautolla. Voit olla jo toimiva yrittäjä, mutta tämä on myös hyvä mahdollisuus osaavalle ammattilaiselle yritystoiminnan aloittamiseen. 

Mikäli yhteistyöyrittäjyys SKF:n partnerina kiinnostaa, ota yhteyttä Mika Pamilo puh: 040 765 9526, mika.pamilo@ketju.fi. Lue lisää tai hae yrittäjäpaikkaa tästä linkistä.