(Poistunut julkaisusta)

Skarppi myynnin harjoittelija Helsinkiin nopealla aikataululla!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Haluatko päästä ottamaan ensimmäisiä askeliasi myyntityössä? Löytyykö sinulta oppimishalua sekä reipasta ja oma-aloitteista työotetta? Mikäli vastasit kyllä ja haluat tietää tehtävästä lisää jatka lukemista. Haemme nyt myynnin harjoittelijaa HopLop Oy:lle Helsinkiin!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista myynnin harjoittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina HopLop Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset oppimaan ja kehittymään myyntityön parissa. Tehtävänäsi on soitella valmiilta listalta kontakteja, esimerkiksi opettajia ja rehtoreita ja houkutella luokkia ja ryhmiä kevätretkelle HopLopiin. Tehtäviin saattaa sisältyä myös esimerkiksi urheiluseurojen yhteystietojen etsimistä. Tehtävässä tulet työllistymään asiakaspalvelu- ja myyntitiimiin.

Tehtävä sopii sinulle joka haluat päästä myynnin pariin töihin ja oppia myynityöstä. Tehtävässä on myös mahdollisuus päästä kesätöihin asiakaspalveluun tai puistotöihin. Potentiaaliselle kaverille voi myös olla syksyllä tarjolla töitä myynnin tehtävien parissa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Hae tätä paikkaa, jos sinulta löytyy intoa päästä myynnin pariin töihin, reipasta ja oma-aloitteista työotetta, sekä joustavaa ja rohkeaa asennetta tarttua tehtävään kuin tehtävään. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 15-25h/vko. Mahdollisuus tehdä kesällä kokoaikaisena eri tehtävissä ja jatkaa myynnin parissa syksyllä osa-aikaisesti.

Kesto: 2kk.

Paikka: Konala, Helsinki.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
HopLop Oy on seikkailupuistoyritys.