(Poistunut julkaisusta)

Skanskan kesätyöt 2018
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haluatko saada tuntumaa työelämään ja oman alan työtehtäviin? Hae meille kesätöihin!

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri, moderni asuminen ja kantakaupungin palvelut.

 

Mitä pääset tekemään?

Sinulla ei tarvitse olla rakennusalan koulutusta, meiltä löytyy työtehtäviä monenlaisille opiskelijoille. Tarjoamme harjoittelupaikkoja haalari- ja työnjohtoharjoittelussa ympäri Suomen talonrakennuksessa, talotekniikassa, infrassa ja asfaltissa. Lisäksi paikkoja on muun muassa asuntoprojektikehityksessä, laskennassa, hankinnassa, tietomallintamisessa ja taloudessa.

 

Mitä toivomme sinulta?

Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen.

Jos haluat liittyä rakennusalan edelläkävijöiden joukkoon ja työskennellä mukavien työtovereiden kanssa, lähetä hakemuksesi osoitteessa www.skanska.fi/kesatyo 29.3.2018 mennessä.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Ilmoitamme valinnoista hakijoille 14.5.2018 mennessä. Lisätietoja saat lähettämällä viestiä hr@skanska.fi.