(Poistunut julkaisusta)

Skadereglerare Lagstadgad Olycksfallsförsäkring
Alandia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Vi stärker vårt team för skadereglering och söker därför med placeringsort i Mariehamn en

Skadereglerare

Det här är en specialistroll med mångsidiga arbetsuppgifter i anslutning till reglering av arbets- och fritidsolycksfallsskador för främst rederiers sjö- och landpersonal. Arbetet omfattar utredningar och beräkningar för uppgörande av beslut samt utbetalning av ersättningar. Kontakt och rådgivning till försäkringstagare och försäkrade är en viktig del av arbetet.

Vi söker dig som har lämplig utbildning och arbetserfarenhet och eftersom detta är en erfaren roll värdesätter vi särskilt arbetserfarenhet från skadereglering inom lagstadgad olycksfallsförsäkring. Du behöver behärska svenska och finska i både tal och skrift. Vi värdesätter en god förmåga att möta kunden och den skadedrabbade i sin unika situation, samarbetsförmåga och ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i ett stabilt bolag där kontinuerlig kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet. Tjänsten är ordinarie på heltid och med goda förmåner.

För mera information om tjänsten kontakta Affärsområdeschef för Lagstadgat Olycksfall Anne Vainionpää på tel.  +358 18 29627, anne.vainionpaa@alandia.com eller HR-chef Anne-Christine Silander på tel. +358 18 29000, anne-christine.silander@alandia.com.

Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt men senast den 21.10.2019 via denna länk.