(Poistunut julkaisusta)

Skaalautuvien ketterien menetelmien asiantuntija
Talent Base Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Ketterien menetelmien asiantuntija, tule meille!

Etsitkö yritystä ja yhteisöä, joka arvostaa laajaa ketterien menetelmien ja organisaatioiden kehittämisen tuntemustasi, haluasi kehittää organisaatioiden tapaa toimia sekä kokemustasi liiketoimintalähtöisissä hankkeissa? Haluatko tehtäviin, joissa pääset hyödyntämään asiaosaamisesi lisäksi myös fasilitointi- ja esiintymistaitojasi?

Etsimme Lean ja Agile -tiimimme lisää ketterien menetelmien asiantuntijoita. Sinulla on jo kokemusta ketteristä menetelmistä sekä ketterän kehityksen skaalautuvista viitekehyksistä kuten SAFe, DA tai LeSS. Olet mahdollisesti toiminut monen tiimin agile coachina, ollut mukana ottamassa malleja käyttöön suurissa organisaatioissa tai vienyt muulla tavalla organisaation kulttuuria kohti ketteryyttä. On hyvä, jos sinua kiinnostaa ketterän kehityksen lisäksi halu olla mukana kehittämässä aidosti ketteriä organisaatioita.

Ketterien menetelmien lisäksi sinulla voi olla osaamista lean-periaatteista, design thinkingistä, joiltain ohjelmistokehityksen osa-alueilta (kuten ohjelmointi tai testaus), arkkitehtuureista, HR:stä tai vastaavasta.

On hyvä, jos tunnet konsultoinnin haasteet ja mahdollisuudet. Se vaatii kykyä toimia tehokkaasti nopeasti vaihtelevissa olosuhteissa ja sitä, että viihdyt asiakasprojekteissa.

Toivomme sinulta halua kasvaa ja kehittyä omalla alallasi, valmiutta jakaa osaamistasi yrityksemme sisällä, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti vastuullisissa tehtävissä asiakasorganisaatioissa. Kokemus konsultoinnista on myös etu, ainakin ymmärrys konsultoinnin luonteesta sekä oikea asenne.

Hae meille, jos edellytät työnantajaltasi monipuolista ja vaihtelevaa työtä vaativissa projekteissa sekä hyviä osaajia kollegoiksi. Jos lisäksi arvostat byrokratiavapaata työskentelykulttuuria sekä vapautta ja työkaluja kehittää itseäsi ja meitä muita, niin ota yhteyttä.

Miksi valita Talent Base työnantajaksi?

Talent Base Oy tarjoaa kiinnostavan tehtävän ja kehittymismahdollisuuden digitalisaation parhaiden osaajien parissa. Tehtävässä kehityt kiinnostavien ja vaativien asiakkaiden projekteissa.

Olemme aikuisten asiantuntijayhteisö, jossa jokainen pääsee kasvamaan ja kehittymään haastavien tehtävien ja ammattitaitoisten kollegoiden parissa.

Meidät tunnetaan vastuuntunnostamme ja korkeasta moraalistamme, mikä mahdollistaa meille monipuoliset ja vastuulliset toimeksiannot asiakkaidemme tärkeissä toiminnoissa.

Yrityksemme avoimuus ja luottamus ovat luoneet pohjan joustavalle itsenäiselle työskentelylle, sekä työn, perheen ja vapaa-ajan tasapainottamiselle jokaiselle parhaiten sopivalla tavalla.

Lue myös periaatteistamme ja meistä työpaikkana.

Lisäksi pakettiin kuuluu:

  • Kilpailukykyinen palkkaus ja hyvät edut
  • Vuosittainen henkilökohtainen koulutusbudjetti
  • Kattavat terveys- ja vapaa-ajan vakuutukset

Kuulostaako hyvältä? Haluamme kuulla sinusta!

Odotamme innolla hakemustasi otsikolla ”Ketterä konsultti” saapuvaksi 14.10.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jobs@talentbase.fi. Voit myös lähettää hakemuksesi sivuiltamme: https://www.talentbase.fi/rekry/ 

Lisätietoa tehtävästä antaa: 

Reni Waegelein, Head of Lean Transformation 

+358 40 5204 288, reni.waegelein@talentbase.fi