(Poistunut julkaisusta)

SK Key Account Manager
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

 

Etsimme Helsinkiin

 

SK KEY ACCOUNT MANAGERIA

 

vastaamaan kaupallisista sekä julkishallinnon asiakkaistamme.

 

Työskentelet Key Account Managerin roolissa edustaen Apetit Ruoka Oy:n tuotevalikoimaa. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen. Vastaat omien asiakkaittesi asiakassuunnitelmista, myynnistä ja kannattavuudesta. Järjestät myös asiakastilaisuuksia yhdessä Apetitin kasvisruokamestarin kanssa.

 

Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta HoReCa-alalta ja elintarvikemyynnistä suurkeittiölle. Sinulla on myös soveltuva kaupallinen tai ammattikeittiökoulutus (esim. suurtalousesimies, keittiömestari tai kokki). Työskentelet suurkeittiöiden ruoanvalmistusprosessien, julkishallinnon sopimuskaupan sekä tarjousten tekemisen kanssa ammattimaisesti sekä lisäarvoa tuoden. Ymmärrät tuotemerkin vahvuuden arvon ja seuraat mitä alalla tapahtuu.

 

Toivomme, että pystyt työskentelemään pitkäjänteisesti etenkin julkishallinnon prosessien kanssa. Sinulla on oma-aloitteinen, analyyttinen ja itsenäinen työskentelyote ja haluat jatkuvasti kehittää asiakaslähtöistä toimintaa. Lisäksi sinulla on positiivinen asenne ja pelkäämätön suhtautumistapa sekä uusiin että nykyisiin asiakkaisiin.

 

Työ sisältää matkustamista. Kuulut Apetit Ruoka Oy:n kaupalliseen organisaatioon ja raportoit myyntijohtajalle.

 

Tarjoamme sinulle monipuoli​sen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tom Fagerlund, puh. +358 400 659 612. Soittoajat 14.10. klo 08.00-11.00 ja 15.10. klo 08.00-11.00.

Hae paikkaa 22.10. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake kotisivujemme kautta osoitteessa apetit.fi.