(Poistunut julkaisusta)

Sjukskötare
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018
Esperi har öppnat Vårdhem Edit i Jakobstad i hösten 2017. Vårdhemmet erbjuder bostad för åldringar, som behöver dygnet runt hjälp. Bredvid långvariga boendet erbjuder vårdhemmet också kortvarig vistelse till exempel under anhörigvårdarens ledighet eller under rehabilitering efter sjukhusvistelse.

I vårdhemmet Edit arbetar skötare, som är specialiserade att vårda åldringar. Vårdens syfte är att innehålla och bevara inneboendes resurser så länge som möjligt.

Vi söker till Vårdhemmet Edit yrkeskunniga sjukskötare till långvariga tjänster. Arbetet är för det mesta dagarbete.

I uppgifter ingår daglig vårdarbete samt att utnyttja sakkunskap när det gäller medicinvård och värdering inneboendes hälsotillstånd. Arbetet är mångsidigt vårdarbete och du har möjligheter att utveckla din yrkeskunskap och vara med att utveckla verksamhet in enheten.

Vi förutsätter kompetens som sjukskötare, giltig medicinvårdens skolning, hygienpass och bra kunskaper I finska. Vi uppskattar tidigare erfarenhet inom åldringsvård. Vi värderar intresse att syssla med åldringar och stöda deras välbefinnande. Vi önskar glad, initiativrik och plikttrogen inställning till arbetet av dig.

Vi erbjuder ett intressant och mångsidigt arbete i nya, trivsamma hemmaliknande utrymmen. På ditt stöd står en arbetsgemenskap, som är glad och öppen och du har stora möjligheter att inverka på ditt eget jobb.

Esperi vill vara banbrytare som arbetsgivare med att erbjuda fördelar till sina arbetare, som till exempel skolning, händelser för arbetarna och bra arbetarhälsovård.

Välkommen till vår kunniga grupp.

Mer information om uppgiften får du av Anett Stenman p.050 911 4268, anett.stenman@esperi.fi

Ansökningstiden slutar 30.4.2018.

Esperi är en rökfri arbetsplats.