Sivistystoimenjohtaja
Kauniaisten kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Sivistystoimenjohtajan tehtävänä on johtaa, valvoa ja kehittää toimialansa toimintaa ja vastata toimialan resurssien tarkoituksenmukaisesta ja taloudellisesta käytöstä. Sivistystoimenjohtaja osallistuu kaupungin johtoryhmän jäsenenä koko kaupungin strategian kuntalaislähtöiseen toteuttamiseen, yhteistyössä muiden toimialojen kanssa. Tehtävää hoitavalla henkilöllä on näköalapaikka sivistystoimen yleiseen kehittämiseen ja alan seudulliseen yhteistoimintaan.

Kauniaisten sivistystoimi on viime vuosina aktiivisesti ja moniammatillisesti työskennellyt edistääkseen hyvinvointia, digitalisaatiota, elävää kaksikielisyyttä ja kestävää kehitystä. 

Kauniaisten sivistystoimeen kuuluvat suomen- ja ruotsinkielinen varhaiskasvatus, perus- ja lukiokoulutus sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut. Sivistystoimenjohtaja johtaa yhdessä sivistystoimen johtoryhmän kanssa noin 430 työntekijän, 2500 lapsen ja oppilaan sekä 32 miljoonan euron kokonaisuutta. Sivistystoimenjohtaja toimii kolmen sivistystoimen valiokunnan esittelijänä. 

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän edellyttämä kokemus ja käytännössä osoitettu johtamistaito sekä suomen ja ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. 
Edellytämme opetustoimen ja sivistystoimen osaamista. Eduksi katsotaan myös kunnallishallinnon ja -talouden yleinen tuntemus, hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja johtamistaidot sekä hyvää kehittämisotetta.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Kauniainen on savuton työpaikka.  Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414132
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kauniainen
  • Lisätietoja antaa: Kaupunginjohtaja Christoffer Masar, puh. 050 411 0163, christoffer.masar@kauniainen.fi.