(Poistunut julkaisusta)

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja
Vihdin kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haemme aktiiviseen kuntaamme innovatiivista

SIVISTYS- JA HYVINVOINTIJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja vastaa sivistyskeskuksen johtamisesta sekä hyvinvoinnin edistämisestä kunnassa. Sivistyskeskuksen toimialan johtaminen kattaa Vihdissä opetuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, sekä kulttuuri- ja nuorisopalvelut. Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen kanssa ja ennalta ehkäisevien hyvinvointipalveluiden edistäminen.

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja toimii yhtenä kunnan neljästä palvelukeskuksen johtajasta.  Hän on kunnan johtoryhmän jäsen ja toimii esittelijänä lasten ja nuorten lautakunnassa sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnassa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä toimialan tuntemus sekä kokemusta vastuullisista johtamistehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta julkishallinnon johtamisesta, vahvaa kehittämisotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja verkosto-osaamista.

Hakemukset perjantaina 19.1.2020 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi

Jos olet kiinnostunut vastuullisesta ja haastavasta tehtäväkentästä, olet hakemamme henkilö. Tervetuloa aktiiviseen joukkoomme maamme vetovoimaisimmalla alueella.

Tulevaisuuden kuntaa tehdään nyt!