(Poistunut julkaisusta)

Sitomotyöntekijä, osa-aikainen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakkaallemme lehtipainoon sitomotyöntekijöitä Tampereelle. 


Työtehtäviin kuuluu erilaisia avustavia tuotanto- ja pakkaustöitä sitomossa. Työssäsi toimit koneenhoitajien apuna ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi lehtien vastaanotto, niputtaminen ja pakkaus sekä liitteiden syöttäminen. 

Alan työkokemuksen lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen erilaisista tuotanto- ja varastotöistä. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja positiivinen asenne, ripeä työote ja halu oppia uutta. 

Töitä tehdään tarvittaessa töihin kutsuttaessa, ja työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijoille tai lisätyötä etsiville. Omaan viikoittaiseen työmääräänsä pystyy itse vaikuttamaan. Töitä tehtään 3-vuorossa.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma auto ei ole välttämätön. 

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille osoitteessa www.nordic.fi Kerro hakemuksessasi työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme osoitteessa www.nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, niin jätäthän avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.