Sitomotyöntekijä, osa-aikainen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakkaallemme lehtipainoon sitomotyöntekijöitä Tampereelle. 

Työtehtäviin kuuluu erilaisia avustavia tuotanto- ja pakkaustöitä sitomossa. Työssäsi toimit koneenhoitajien apuna ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi lehtien vastaanotto, niputtaminen ja pakkaus sekä liitteiden syöttäminen. 

Alan työkokemuksen lisäksi erilaiset tuotanto- ja varastotyöt katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, ripeä työote ja halu oppia uutta. 

Töitä tehdään tarvittaessa töihin kutsuttaessa, ja työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijoille tai lisätyötä etsiville. Omaan viikoittaiseen työmääräänsä pystyy itse vaikuttamaan. Töitä tehtään 3-vuorossa.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma auto ei ole välttämätön. 

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268728
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere