(Poistunut julkaisusta)

Site Manager
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Oy Woikoski Ab, perustettu 1882, on innovatiivinen ja tulevaisuuteen katsova suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun kokonaisratkaisuja ja palveluita suomalaisen teollisuuden, terveydenhuollon sekä hitsauksen tarpeisiin. 

Etsimme nyt Oy Woikoski Ab:n Oulun toimipisteeseen SITE MANAGERIA vastaamaan täyttölaitoksen operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta. Toimit esimiehenä toimipisteen tuotannon täyttö- ja pihalogistiikan henkilöstölle ja toimit tarvittaessa myös itse osana tiimiä käytännön työtehtävissä. Oulun toimipisteemme täyttää ja toimittaa kaasuja teolliseen, lääkkeelliseen ja elintarvikekäyttöön.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat:

  • Toimipisteen budjettivalmistelu ja kustannusseuranta
  • Tuotantoprosessien kehittäminen ja optimointi
  • Tuotannon suunnittelu
  • Toimipisteen raaka-aineiden ja valmistuotteiden inventoinnit ja niiden määrien oikeellisuudesta vastaaminen
  • Toimipisteen työ- ja prosessiturvallisuuden turvaaminen ja kehitys yhdessä turvallisuusorganisaation kanssa
  • Toimipisteen työohjeiden laadinta ja ylläpito
  • Toimipisteen huolto-ohjelmien toteutus ja kehitys  yhdessä kunnossapito-organisaation kanssa

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä vahvaa asiakaslähtöistä asennetta sekä ymmärrystä ja työssä hankittua kokemusta kappale- tai prosessiteollisuuden eri tehtävistä. Kemian teollisuuden tuntemus on eduksi. Toimit toimipisteen henkilöstön esimiehenä sekä työnantajan edustajana, joten sinulla tulee olla aiempaa kokemusta esimiesroolissa toimimisesta teollisuudessa. Tehtävää tukeva koulutustausta on esimerkiksi AMK-insinööri tai DI.

Turvallisuus on asia, josta et missään tilanteessa tingi. Sinun on helppo hahmottaa kokonaisuuksia, omaat hyvän päättelykyvyn ja analysoit vaivatta syy-seuraussuhteita. Motivoidut vastuusta, otat asiat hoitaaksesi ja täsmällisellä työotteellasi varmistat toimintojen sekä tiedonkulun sujuvuuden. Sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmäympäristössä toimimisesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kantamaan vastuuta laaja-alaisesti mukana kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Visiomme on olla vetovoimainen kumppani ja työyhteisö, huolehdimme henkilöstömme osaamisesta sekä hyvinvoinnista. Katso tästä työntekijöidemme ajatuksia Woikoskesta työnantajana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat kertoa meille osaamisestasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen 22.7. mennessä. Rekrytointia teemme yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Heikki Laitala, p. 040 726 3395 sekä Woikosken tekninen johtaja Olli Bergmann, joka on parhaiten tavoitettavissa ti 7.7. klo 9-11 ja pe 10.7. klo 9-11, p. 040 9224266. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Haku alkaa 26. kesäkuuta 2020 ja päättyy 22. heinäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen