(Poistunut julkaisusta)

Site Manager Tallinnaan!
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haetko uutta askelta urallesi? Omaatko kokemusta sekä näkemystä elektroniikkateollisuuden tuotannon johtamisesta? Mikäli kyllä, meillä on sinulle tarjolla todella mielenkiintoinen työtehtävä Tallinnassa.

Haemme nyt kansainväliselle asiakasyrityksellemme Tallinnaan

Site Manageria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme kuuluu konserniin, jonka liikevaihto on 450 mUSD ja henkilöstöä on globaalisti yli 2000. Yhtiö on pitkän toimintahistorian omaava, vakavarainen ja kasvava.

Tehtävässäsi vastaat Tallinnassa sijaitsevan tehtaan operatiivisesta toiminnasta ja tuotannon kehittämisestä, laadusta sekä tuloksesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä teknologiajohtajan, tuotantopäällikön, sekä paikallisen johtoryhmän kanssa ja raportoit työssäsi divisioonan aluepäällikölle.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta elektroniikkateollisuuden tuotannon johtotehtävistä kansainvälisestä toimintaympäristöstä, jossa tuotteiden korkea laatu, toimitusaikojen oikeellisuus, kustannustehokkuus sekä tuotannon kehittäminen ovat olleet toiminnan keskiössä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Ymmärrät taloudellisten lukujen merkityksen ja ohjaat niiden kautta johtamasi organisaation toimintaa yhtiön johdon osoittamaan suuntaan. Olet työskentelytyyliltäsi tavoitteellinen, kehitysorientoitunut ja systemaattisesti asioita eteenpäin vievä. Työrooli edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi, venäjän tai viron kielen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä korkean teknologian alan yrityksessä sekä erinomaiset vaikutusmahdollisuudet Tallinnan tehtaan toimintojen kehittämisen suhteen. Pääset johtamaan tuotantoa ja toimimaan yhteistyössä globaalisti tunnettujen yritysten kanssa. Tukenasi on vankkaa asiantuntijuutta omalla toimialallaan omaava organisaatio.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikka-Pullola, gsm 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa ke 2.10. klo 9-10.30 ja ke 9.10. klo 14-15.30 välisinä aikoina.