(Poistunut julkaisusta)

Site Manager Tallinnaan Mirion Technologies (Selmic) Oy:lle
Mirion Technologies (Selmic) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haetko uusia haasteita tuotannon johtotehtävien parista? Omaatko kokemusta sekä näkemystä kansainvälisestä toimintaympäristöstä tuotannon prosesseista ja sopimusvalmistuksesta? Mikäli kyllä, meillä on sinulle tarjolla todella mielenkiintoinen työtehtävä Tallinnassa!

Haemme nyt kansainväliselle asiakasyrityksellemme Mirion Technologies (Selmic) Oy:lle Tallinnaan

Site Manageria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työsuhde solmitaan suoraan Miron Technologies (Selmic) Oy:n kanssa.

Mirion Technologies (Selmic) Oy kuuluu Mirion Technologies -konserniin, jonka liikevaihto on 450 mUSD ja henkilöstöä on globaalisti noin 2300. Mirion Technologies (Selmic) Oy on elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka vahvuuksina ovat erityisesti LTCC (Low Temperature Co-Fired Cheramics) – ja paksukalvoteknologia. Yhtiö on pitkän toimintahistorian omaava, vakavarainen ja kasvava. Yhtiöllä on tytäryritys Mirion Technologies Baltic OÜ Tallinnassa, jossa noin 120 ammattilaisen voimin valmistetaan emoyhtiön tuotteita kansainväliselle asiakaskunnalle.

Tehtävässäsi vastaat Tallinnassa sijaitsevan tehtaan operatiivisesta toiminnasta ja tuotannon kehittämisestä, laadusta sekä tuloksesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä teknologiajohtajan, tuotantopäällikön, sekä paikallisen johtoryhmän kanssa ja raportoit työssäsi divisioonan aluepäällikölle.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta tuotannon johtotehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä, jossa tuotteiden korkea laatu, toimitusaikojen oikeellisuus, kustannustehokkuus sekä tuotannon kehittäminen ovat olleet toiminnan keskiössä. Tuotannon prosessien ymmärtäminen ja erityisesti sopimusvalmistuksen vaatimusten ymmärrys ja hallinta on keskeistä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Ymmärrät taloudellisten lukujen merkityksen ja ohjaat niiden kautta johtamasi organisaation toimintaa yhtiön johdon osoittamaan suuntaan. Olet työskentelytyyliltäsi tavoitteellinen, kehitysorientoitunut ja systemaattisesti asioita eteenpäin vievä. Työrooli edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi, venäjän tai viron kielen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä korkean teknologian alan yrityksessä sekä erinomaiset vaikutusmahdollisuudet Tallinnan tehtaan toimintojen kehittämisen suhteen. Pääset johtamaan tuotantoa ja toimimaan yhteistyössä globaalisti tunnettujen yritysten kanssa. Tukenasi on vankkaa asiantuntijuutta omalla toimialallaan omaava organisaatio.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen 4.10.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikka. Parhaiten tavoitettavissa to 24.9. klo 10-11.30 ja to 30.9. klo 14.30-16 välisinä aikoina.