Site Manager, Siemens Energy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Siemens Energy tukee asiakkaitaan heidän siirtymässään kohti hiilipäästöjen vähentämistä ja kestävämpää energiamaailmaa. Kuinka voimme vastata kasvavaan energiantarpeeseen ja suojella ilmastoa? Olemme sitoutuneet tarjoamaan vastauksia. Ajamme siirtymistä kestävämpiin, luotettavampiin ja edullisempiin energiajärjestelmiin. Innovatiivisten tekniikoidemme avulla, keskittymällä selkeästi asiakkaiden tarpeisiin ja yli 91 000 omistautuneen työntekijän avulla, energisoimme yhteiskuntaa. Se on tavoitteemme. Se on tarkoituksemme. Tehdään erilainen huominen tänään!
KUVAUS
Etsimme Siemens Energylle Site Manageria kokoaikaiseen työsuhteeseen. Site Managerina työskentelet Siemensin eri työmailla vastaten työmaan projektin etenemisestä ja työn sujuvuudesta. Työmaakohteet ovat: sähköasemia, voimalaitoksia ja tehtaita, joissa tehdään huolto- ja kunnossapitotöitä sekä modernisointeja ja laajennuksia. Pidät huolta mm. työn organisoinnista, työvoiman resursoinnista, lainsäädännöllisistä velvoitteista, materiaalilogistiikasta, dokumentoinnista ja tarjouksista.

Työmaakohteet ovat Suomessa sekä Baltiassa myös muut Pohjoismaat voivat tulla kyseeseen, joten toivomme sinulta löytyvän matkustushalukkuutta ja -valmiutta. Työ on aluksi Academic Workin kautta, mutta ajatuksena on, että sinulla on mahdollisuus myöhemmin vakinaistua Siemens Energy Oy:lle.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tekninen koulutustausta (esim. sähkötekniikka)
* Aikaisempaa kokemusta sähköalan tehtävistä (Sähköasemat)
* Työmaakokemus
* Matkustusvalmius
* Oman auton käyttömahdollisuus
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Itsenäinen ja vastuuntuntoinen työskentelyote


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: kokoaikainen, mahdollisuus vakinaistua Siemensille
* Sijainti: koko Suomi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemens Energyn puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Siemens Energystä täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413196
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Finland