(Poistunut julkaisusta)

Site Manager (rakennusinsinööri), Siemens Energy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021
Siemens Energy tukee asiakkaitaan heidän siirtymässään kohti hiilipäästöjen vähentämistä ja kestävämpää energiamaailmaa. Kuinka voimme vastata kasvavaan energiantarpeeseen ja suojella ilmastoa? Olemme sitoutuneet tarjoamaan vastauksia. Ajamme siirtymistä kestävämpiin, luotettavampiin ja edullisempiin energiajärjestelmiin. Innovatiivisten tekniikoidemme avulla, keskittymällä selkeästi asiakkaiden tarpeisiin ja yli 91 000 omistautuneen työntekijän avulla, energisoimme yhteiskuntaa. Se on tavoitteemme. Se on tarkoituksemme. Tehdään erilainen huominen tänään!
KUVAUS
Etsimme Siemens Energylle Site Manageria kokoaikaiseen työsuhteeseen. Site Managerina työskentelet Siemensin eri työmailla vastaten työmaan projektin etenemisestä ja työn sujuvuudesta. Pidät huolta työn organisoinnista, työvoiman resursoinnista, lainsäädännöllisistä velvoitteista, dokumentoinnista, raportoinnista ja seurannasta. Olet aktiivisesti yhteydessä projektipäällikön ja suunnittelijan kanssa ja varmistat, että työmaalla asiat etenevät asianmukaisesti.

Tehtävä on ensin Academic Workin kautta, mutta sinulla on myöhemmin mahdollisuus vakinaistua Siemens Energyn palkkalistoille.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Odotamme henkilöltä muutaman vuoden kokemusta rakennusalan insinööritehtävistä. Sinulla on ymmärrystä työmaaprojektien käytännön työstä ja eteenpäin viemisestä.
Työmaat ovat ympäri Suomen, joten sinulla tulee olla mahdollisuus liikkuvaan työhön. Persoonaltasi olet vastuuntunoinen, jämäkkä, joustava ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja pystyt toimimaan hyvin myös pienen paineen alla. Tehtävä tarjoaa sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin sekä hyvät työsuhde-edut ja kehittymismahdollisuudet.


* Tehtävään sopiva rakennusalan koulutustausta
* 3-5 vuotta aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Joustava työskentelyote ja hyvä paineensietokyky
* Matkustusvalmius


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: kokoaikainen
* Sijainti: koko Suomi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemens Energyn puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Siemens Energystä täältä.