(Poistunut julkaisusta)

Site Leader
Trinseo Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Trinseo on johtava maailmanlaajuinen materiaalinvalmistaja, jolla on ainutlaatuinen tuotevalikoima. Tuotteillamme on yhteisiä lähtöaineita, käyttötarkoituksia, asiakkaita ja loppukäyttäjiä. Trinseolla on yli seitsemän vuosikymmenen kokemus valmistuksesta, markkinoinnista ja teknologioista, ja tällä hetkellä Trinseolla on noin 2 700 työntekijää, 17 valmistuslaitosta ja 11 tutkimus- ja tuotekehitysyksikköä ympärimaailmaa. Trinseo Suomi Oy:n Haminan tehdas on käynnistynyt vuonna 1989. Tehdas valmistaa erilaisia latekseja, joita käytetään paperi- ja kartonkiteollisuudessa, tekstiiliteollisuudessa sekä rakennusteollisuudessa. Tutustu yritykseen oheisesta linkistä www.trinseo.com .

Haemme asiakkaallemme Trinseo Suomi Oy:lle Site Leaderia vakituiseen työsuhteeseen Haminaan. Tehtävä alkaa alustavasti lokakuun alussa.

Toivomme hakijoilta soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi:
- aiempaa (10-15 vuoden) monipuolista kokemusta petrokemian alalta sekä tuotantoympäristöistä,
- kemian alan tuotantoon liittyvän lainsäädännön tuntemusta,
- vahvaa kommunikointi- ja ihmistenjohtamiskykyä,
- kykyä toimia joustavasti ja itsenäisesti dynaamisessa ja nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä,
- HR asioiden ja työntekoon liittyvien määräysten ja säädösten tuntemusta sekä
- sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Site Leaderin tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti tuotantolaitoksen toiminnasta. Vastuullasi on esimerkiksi:
- tuotantolaitoksen edustaminen yrityksen strategian kehitys- sekä tavoitteiden asettamisprosessissa,
- toimiminen organisaation edustajana kriittisien ulkoisten palveluntarjoajien ja urakoitsijoiden sekä julkisten tahojen, asiakkaiden, sääntelyelinten, lähialueen muiden organisaatioiden sekä paikallisen yhteisön suuntaan,
- liiketoimintastrategian kommunikointi ja jalkauttaminen organisaatiossa,
- henkilöstön johtaminen ja valmentaminen sekä tavoitteiden asettaminen ja kommunikointi muulle organisaatiolle,
- tehokkaan EH&S- ohjelman ylläpito ja kehittäminen EH&S- tavoitteiden, kuten nolla tapaturmaa, saavuttamiseksi,
- varmistaa kaikkien tarvittavien resurssien saatavuus tuotantotavoitteiden saavuttamiseksi sekä laitoksen yksilöllisten tavoitteiden täyttymiseksi.

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset kehittymään sekä toimimaan dynaamisessa ja nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarjoamme tehtävään kilpailukykyisen palkan sekä kattavat muut edut. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään kansainvälisessä organisaatiossa, oman alansa ammattilaisten tukemana.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Senior HR Consultant Pietari Salmi p. 0408204007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Jätä hakemuksesi viimeistään 14.6.2020. osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .