(Poistunut julkaisusta)

Site Controller
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Maistiaisia meistä: 
Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.
 
Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Osana jokapäiväistä työtämme haluamme edistää sosiaalista vastuullisuutta ja minimoida toimintamme ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu aina maatiloilta kuluttajan haarukkaan saakka, mikä mahdollistaa laajan ammatillisen kirjon. Työtehtävät meillä vaihtelevatkin aina vastuullisesta eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Tehtävä:

Vantaan tuotantolaitoksen Site Controller toimii osana HKScanin Suomen liiketoimintayksikön taloustiimiä ja toimii Tehtaanjohtajan business partnerina. 

Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat sisäisestä laskennasta, raportoinnista sekä budjetointi- ja ennusteprosesseista. Analysoit tuotantolaitoksen operatiivista toimintaa lukujen kautta, sinulla on kykyä kiteyttää ja nostaa esiin oleellinen taloudellinen tieto päätöksentekoa varten. Vastaat tuotantolaitoksen talouden tuesta esimerkiksi tekemällä talouden skenaarioita, kannattavuusanalyyseja ja investointilaskelmia. Lisäksi omistat tuotantolaitoksen tuotelaskentaprosessin.

Raportointi: 

Raportoit tehtävässäsi HKScanin Suomen liiketoimintayksikön Talousjohtajalle.
Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Aiempaa kokemusta Controller- tehtävistä
  • Analysointikykyä sekä kykyä kiteyttää ja nostaa esiin oleellinen taloudellinen tieto päätöksentekoa varten
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Itsenäistä, aktiivista ja joustavaa työskentelyotetta
  • Kykyä työskennellä tiukkojen aikataulujen puitteissa
  • Järjestelmäkokemusta SAP:ista. Aiempi HFM ja MS Power BI kokemus katsotaan eduksi
  • Erinomaisia Excel- taitoja
  • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja
Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen liiketoimintayksikön Talousjohtaja Mika Tilli, HKScan Finland Oy, + 358 50 538 5793 (soittoajat 17.1. klo 9-11 ja 22.1. klo 9-11)
Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/


HR: 

Rekrytointiprosessista antaa lisätietoja:
 
HR Manager Tarja Laine, tarja.laine@hkscan.com

Työpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.  

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi 24.1.2020 mennessä:
https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Olemme savuton työpaikka.