(Poistunut julkaisusta)

Site Accountant, kokoaikainen, Hitachi High-Tech Analytical Science Finland Oy, Espoo
Hitachi High-Tech Analytical Science Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020
Kiinnostaisiko sinua työskennellä mielenkiintoisissa tehtävissä edistyksellisessä elektroniikkayrityksessä monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä? Oletko työotteiltasi järjestelmällinen ja tarkka henkilö? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Site Accountant Hitachi High-Tech Analytical Science Oy:lle!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme nyt tarkkaa tilinpäätöstaitoista henkilöä Site Accountant -tehtävään asiakkaallemme Hitachi High-Tech Analytical Science Oy:lle Espooseen. Kyseessä on kokoaikainen ja 12 kuukauden määräaikainen tehtävä. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Site Accountant -tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa sekä osto- että myyntireskontran hoitaminen, kirjanpito, tilinpäätökset, raportointi ja tasekirjaukset. Lisäksi tulet huolehtimaan matkakulujen laskemisesta, laskujen maksamisesta sekä osallistumaan kassavirtojen ennustamiseen. Hitachi High-Techin viihtyisä toimisto sijaitsee Espoon Perkkaalla, jossa pääset työskentelemään mukavaan ja kannustavaan työyhteisöön. Tehtävässä käytettävä järjestelmä on SAP, joten toivomme sinulta kokemusta sen käytöstä. 

Hitachi High-Tech Analytical Science is a former Oxford Instruments company that recently joined Hitachi High-Tech through business acquisition. We provide materials identification and/or thickness gauging analysis instrumentation to industrial customers with diverse needs. Our products are used by most of the world’s major international companies and leading research institutes for industrial analysis and quality control. Hitachi High-Tech is an international company with an annual turnover of 644 545 M JPY.
https://hha.hitachi-hightech.com/en/

Pääasialliset työtehtävät
 • Kirjanpidon tehtävät
 • Osto- ja myyntireskontran hoitaminen
 • Raportointi
 • Tasekirjaukset
 • Muut monipuoliset taloushallinnon tehtävät
Odotamme sinulta
 • Kokemusta kirjanpidon tehtävistä
 • Kokemusta SAP-järjestelmän käytöstä
 • Soveltuvaa opintotaustaa, esim. liiketalous tai kauppatieteet
 • Järjestelmällistä, tarkkaa sekä aktiivista työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työympäristössä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 3.6.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.