(Poistunut julkaisusta)

Sisustusvarustelun osastopäällikkö
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SISUSTUSVARUSTELUN OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Sisustusvarustelu huolehtii laivojen matkustajien ja miehistön yleisten tilojen varustelusta teräksestä valmiiseen pintaan. Varustelu ostetaan kokonaistoimittajilta sisältäen suunnittelun, materiaalit ja asennuksen. Sisustusvarustelussa on aluepäälliköitä, aluevastaavia suunnittelijoita, jotka koordinoivat KT:n sisustussuunnittelua ja yhteystyönjohtajia. Sisustusvarustelu tekee läheistä yhteistyötä telakan perussuunnittelun kanssa, hankinnan kanssa, sekä kokonaistoimittajien kanssa. Runkotuotanto liittyy läheisesti myös sisustusvarusten työhön.

Työssään osastopäällikkö

 • Huolehtii oman tiiminsä työn tekemisen edellytyksistä
 • Osallistuu varustelun ennustepalavereihin ja ennustaa miten projektin budjetti toteutuu yhdessä controllerin kanssa
 • Pitää yhteyttä KT-toimittajiin sekä tilaajaan
 • On yhteydessä mahdollisiin uusiin toimittajiin hankinnan kanssa ja arvioi heidän kyvykkyyttään kokonaistoimittajaksi.
 • On mukana sekä KT-toimittajien kanssa neuvoteltaessa että KT-toimittajien valinnassa teknisenä asiantuntijana
 • Kehittää sisustusrakentamisesta teollista huipputuotetta
 • Toimii hallinnollisena esimiehenä ja vastaa mm. seuraavista asioista
  • Työtyytyväisyys ja hyvä henki
  • Resursointi
  • Työaikakirjanpito

Toivomme hakijalta

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Ville Laaksonen
Varustelujohtaja
+358 40 8261664 (Soittoaika: 27.8.–31.8. klo 11–12)
ville.laaksonen@meyerturku.fi