Sisustustyönjohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Europlan Engineering Oy on Suomen johtava laivateollisuuden projektinhallintayhtiö. Ydinliiketoiminnassaan Europlan keskittyy kokonaistoimituksiin kotimaisilla ja ulkomaisilla telakoilla. Europlanin liikeidea perustuu avaimet käteen -periaatteeseen: voimme tarjota asiakkaillemme kattavat ratkaisut suunnittelusta materiaalihankintaan, asennuksiin ja toimituksen jälkeiseen tukeen. Osaamisemme perustuu vahvaan sisäiseen osaamiseen ja kustannustehokkaaseen projektijohtamiseen.

Kasvava ja kehittyvä konsernimme etsii SISUSTUSTYÖNJOHTAJAA

Toimit projektipäällikön alaisuudessa, työntekijöiden ja sopimuskumppaneiden esimiehenä ja johdat sisustus-, ilmastointi- ja eritystöitä miehistöhyttialueilla sekä vastaat työn järjestelyistä ja koordinoinnista projektitiimin tukemana. Tehtävänkuvaukseesi koostuu mm. seuraavista asioista:

 • Koordinoit että asennustyön toteutus on tilaajan laatu-ja työturvallisuusvaatimuksien mukaista.
 • Valvot vastuualueesi aikataulua sekä raportoit töiden etenemisestä.
 • Vastaat alueen työjärjestelyistä, työnjohdosta sekä toimittajien kuormituksen ja valmiuden valvonnasta
 • Valvot että asennustyö täyttää luokan-, viranomaisten ja telakan työtapasäännöt ja standardit.
 • Huolehdit alueesi tarkastuksista, esityksistä telakalle, tilaajalle sekä viranomaisille.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta sekä laajaa ja pitkäaikaista kokemusta laivanrakennuksesta sekä suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.
Toimipaikkasi on Meyer Turun telakka.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteeseen ari.myllyniemi@smilepalvelut.fi otsikolla "Sisustustyönjohtaja".

Lisätietoja tehtävästä
antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Ari Myllyniemi 0400 609 803


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1247942
 • Työsuhde: Muu
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 28.3.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku